Petőfi utca a Facebook-on



 Kapcsolat

Küldjön ötletet, észrevételt, leleplező információt! szerk@petofiutca.hu

Alázzon meg minket a pénzével!


A Petőfi utca nem fogad el állami támogatást és nem közöl fizetett hirdetéseket. Az Ön támogatására viszont szükségünk van!
	

Tanára irányítja Orbán pálfordulásait

2012.02.28. 10:30 petőfi utca

 

Brüsszel Bécs és Moszkva örököse, Strasbourg "a demokrácia szíve". Leesik a saller, aztán bármiről tárgyalunk. Küldött Karcsi kalandjai V. rész.

I. és II. rész Orbánt álmában éri utol a lelkiismerete

III. rész. Orbán kioszt két pofont egy újnácinak

IV. rész. Kinek írta Schmitt Pál a Für Elise-t?

 

24 komment · 7 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://petofiutca.blog.hu/api/trackback/id/tr644219516

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Bencsik Andrásnak büdös a szája 2012.02.28. 17:21:38

Bencsik András szerint "Büdös szájú proli", akinek nem tetszenek az Alaptörvény díszkiadásába szánt festmények. Bencsik András úgy döntött, fel van jogosítva arra, hogy eldöntse mások helyett, hogy mi tetszik és mi nem és még csak nem is kell...

Trackback: Mennyit keres a segédmunkás és a diplomás? 2012.02.28. 16:37:03

A Workania szerint az átlagos segédmunkás ma 8 órában bejelentve bruttó 113 ezer forintra, a diplomás 325 ezer forintra számíthat. És szerinted? Szerintük érettségivel, szakma nélkül bruttó 163 ezret, az érettségit is adó szakközépiskolai bizonyítván...

Trackback: Orbán Viktor életrajza 2012.02.28. 16:36:38

Orbán szónoki képességei rendkívüliek, a politikai marketing és a tömegmanipuláció trükkjeit is ügyesen alkalmazza, ám mindössze egy éves szociológus gyakornoki szakmai gyakorlata van a megélhetési politizálás mellett. Mihez ért az ELTE-n huszonnégy év...

Trackback: Fiam, ballagásod alkalmából egyházzá nyilvánítalak! 2012.02.28. 15:20:42

Mitől értékesebb egy egyház által végzett munka egy mezei civil, Istenre nem fókuszáló, tevékenységébe vallást nem belekeverő szervezet munkájánál? A hit, valamilyen istenkép különbbé, jobbá, támogatandóbbá teszi az egyiket a másiknál? Az egyenjog...

Trackback: Fiam, ballagásod alkalmából egyházzá nyilvánítalak! 2012.02.28. 15:20:25

Mitől értékesebb egy egyház által végzett munka egy mezei civil, Istenre nem fókuszáló, tevékenységébe vallást nem belekeverő szervezet munkájánál? A hit, valamilyen istenkép különbbé, jobbá, támogatandóbbá teszi az egyiket a másiknál? Az egyenjog...

Trackback: Fiam, ballagásod alkalmából egyházzá nyilvánítalak! 2012.02.28. 15:19:53

Mitől értékesebb egy egyház által végzett munka egy mezei civil, Istenre nem fókuszáló, tevékenységébe vallást nem belekeverő szervezet munkájánál? A hit, valamilyen istenkép különbbé, jobbá, támogatandóbbá teszi az egyiket a másiknál? Az egyenjog...

Trackback: KacsaLeaks: A háború csirkéi 2012.02.28. 14:38:57

A Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemen kirobbant botrány továbbgyűrűzni látszik. A szociológiai tanulmányért nyolcmilliót kimentő, majd az összeget az egyetem kancellárjának átadó grillcsirkés vállalkozó, a saját üzletét is sütögette a patinás múlttal...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

húsipari munkára keresünk hurkatöltőket. Kis cigányok előnyben.
Sajnos ez a magyar tragikomédia! :)
@pandacsökiboborján: Imádom az igénytelen cselédeket Te kis mocskos szemét!
"Európa sikere, Magyarország sikere is egyben!"
De tovább megyek. A Föld sikere Európa sikere is egyben!
A Naprendszer sikere a Föld sikere is egyben!
A Galaxis sikere a Naprendszer sikere is egyben!
A Világegyetem sikere a galaxisunk sikere is egyben!
stb...
Orbán báb vagy!

Fidesz = MSZP

Egyik kutya, másik eb!
Barátaim, polgárok, matrózok!
Hamarosan eljön az idő, amikor nem csak Magyarországon, de a Föld 1/6-án, később 1/12-én, távlatban pedig akár 1/24-én is a mi hitünk lesz az uralkodó.
/részlet OV eddig ismeretlen, egy börtönavatón elmondott beszédéből/
Nagy f@szság van ebben a kicsi országban! Mindenki cseszteti a másikat, közben 1 jottányit sem különb a másiknál.
Senkit sem csesztettek, egyedül annyit szeretnék, ha végre a politikai elitünk befejezné az oszd meg és uralkodj játékot, a saját zsebének a tömését, elkezdené felszámolni a korrupciós hálót, önmérsékletet tanúsítana és az önérdek helyett a közérdeket képviselné az EU-ban.
De tudom, ez ostoba ábránd, így annyit szeretnék csak, hogy pártállásuktól függetlenül tűnjenek el. Mind annyiszor tett tanúbizonyságot köpönyegforgatásáról, hamisságáról, hogy bebizonyították nekem, 100%-os gazemberek.
@Gamma Leonis: ők csak olyanok,mint a valásztóik,különben már forradalom lett volna...
Az érdekei irányítják a pálfordulásait...
Márciusban akasztás. Készüljetek.
@pandacsökiboborján: Minden emberi populációnak csak 6%-a teljesen hiszékeny. Ehhez adódik hozzá a politikai oldalak csatlóshada, de még ez sem olyan sok ember.
Ami igazán baj, hogy a magyarok zöme a tanult tehetetlenség állapotában van, nem ébredt fel a kádári "rém"álomból. Sokan képtelenek az önálló gondolkodásra, készen elfogadják a tekintélyt sugárzó személytől érkező információkat. Elfogadják, hogy az "erősebb kutya ...ik", "pénz beszél kutya ugat" stb. Pedig nem a pénz a legfontosabb egy nemzet túlélésének szempontjából, hanem a lakosai és a bennük rejtőző képességek, valamint a tettvágyuk.
A politikai elit felülről(?) NEM fogja megoldani az ország gondjait, hiszen láthattuk, hogy inkább a problémák okozásában jó, vagy azok időleges elfedésében.
A változás alulról indul meg.
Attól mert még nem látjuk a csírázó magot, az már ott van a földben és teszi a dolgát. :-)
@Gamma Leonis: a zemberek jó része olyan állapotban van, hogy hagyják őket nyugodtan vizelni, oldják meg azok a problémákat, akiknek ez a feladatuk, leszarják az egészet, csak legyen sör meg cigi (panem et circense). ne kérjenek tőlük tanácsot, vannak, akiket ezért fizetnek, nem is rosszul. lopjanak nyugodtan, csak jusson a kisembernek is. dinnyés jóska azt énekelte a 70-es évek elején: nincs semmi baj se még, csak a szomszéd háza ég... igenis, létezik speciálisan magyar mentalitás, bárhogy is köpködik kertész ákost. olvassák el a makrát.
@Mitzimackó: Ezt rossz volt elolvasni. :-o Részben igazad van, és ettől jégcsapok álltak a szívembe. A speciális magyar mentalitás romlottnak tűnik nekem, kicsinyes és gonosz. :-(
Olyanok ezek a politikusok ,mint anno az egyházak,a papok.Hintik az igét,ébren tartják a reményt,amúgy meg bort isznak és vizet pisálnak és jól megélnek a sok hitbuzgó emberből.
@Gamma Leonis: Én pont ma gondolkodtam el azon,vajh mennyit kapnék ha lézer jancsihoz odamennék,és nagyon arcon csapnám?
@Hertelendi: Ezt a rogánt meg a lézert bazz egyre kevésbé bírom elviselni,azt vettem észre magamon.
@lariflari: Ugye milyen könnyű hülyeségeket mondani? Szerintem kellene egy ork bán nagyotmondó app-pot készíteni a bull shit generátor mintájára. Nincs meg valamerre az összegyűjtött beszédei? A könyvét nem venném meg ezért! :)
süti beállítások módosítása