Petőfi utca a Facebook-on



 Kapcsolat

Küldjön ötletet, észrevételt, leleplező információt! szerk@petofiutca.hu

Alázzon meg minket a pénzével!


A Petőfi utca nem fogad el állami támogatást és nem közöl fizetett hirdetéseket. Az Ön támogatására viszont szükségünk van!
	

A látszatnál is mélyebbre zuhant a Fidesz népszerűsége

2012.06.22. 14:42 petőfi utca

Foci_Orban_Viktor_Fidesz.jpgLehet, hogy a pártokat már mindenki megutálta, a választásokra a legtöbben mégis elmennének. És ha már ott vannak, várhatóan még nagyobb arányban szavaznának a kormány ellen, mint ami a legutolsó közvélemény-kutatásokból elsőre látszik. Ezt fordíthatná meg esetleg az előzetes választói regisztráció, ami valószínűleg a Jobbiknak is nagyon jól jönne. Párttámogatottsági okoskodás ritkán látható közvélemény-kutatási adatok durrogtatásával.

Jelentősen csökkent a kormány korábbi támogatottsága a júniusban publikált közvélemény-kutatási adatok szerint. A Tárki és az Ipsos szerint az MSZP gyakorlatilag beérte a Fideszt, és ugyan a Medián még mindig komoly különbséget mért, a kormánypárt támogatottsága az ő felmérésükben is szignifikánsan visszaesett. Ahogy az elmúlt másfél évben mindig, a kutatóintézetek ezúttal is hangsúlyozzák a pártot nem választó és a választási részvételben bizonytalan szavazók magas arányát.

A párt nélküli választók a ciklus egyik slágertermékei. Publicisztikák, politológiai értekezések és tüntetési beszédek főszereplői, az egész magyar pártpolitika bukásának élő bizonyítékai. Hétköznapi tapasztalataink alapján is megalapozottnak tűnhet az a spekuláció, hogy minden korábbinál többen vannak, akik kiábrándultak az ismert pártokból, és messiás-várakozásra vagy az egész parlamenti vircsaft tagadására váltottak. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem mennek el választani, de még csak azt sem, hogy ne lennének pártpreferenciáik.

A valószínű szavazókkal együtt több, mint hatvan százalék

A közvélemény-kutatók általában négy kategóriába sorolják a választási részvétel esélyét: biztosan elmegy, valószínűleg elmegy, valószínűleg nem és biztosan nem. A hírek leginkább a biztosan résztvevő és pártválasztásukat is eláruló választók közötti eredményekről szólnak, ez a réteg zsugorodott mára az összes választó egyharmadára. A rendszerváltás óta tartott hat választás átlagos részvételi eredménye (65,5 % az első fordulókban) alapján, ők a választásokon korábban résztvevők felét jelentik.

Májusban az összes megkérdezett 38 százaléka mondta, hogy biztosan, 23 százaléka pedig, hogy valószínűleg elmenne szavazni – mondta el a Petőfi utca kérdésére Hann Endre, a Medián igazgatója. A „biztos” és a „valószínű” választók együttesen tehát 61 százalékos részvételt jelentenének, ami gyakorlatilag a megszokott választói aktivitásnak felel meg. Ennél alacsonyabb részvétel volt az 1998-as első fordulóban, és hatból négyszer a második fordulókban.

Mélyen vannak, és ezt ők is tudják

A Medián legutolsó eredménye szerint a „valószínűleg” résztvevők között még kisebbre zsugorodott a Fidesz előnye, bár összesítve még így is tíz százalékponttal vezet az MSZP előtt. A Petőfi utca megbízható forrásból úgy értesült, hogy hasonló eredményre jutott a kormánypárt megbízásából készült – és feltételezhetően a Századvég környékén levezényelt – kutatás is. Szakmai közhely, hogy a két választás között a konkrét számoknál fontosabb mutatók a hónapokon át tartó tendenciák, ezek pedig most egyértelműen a kormányerők gyengülését mutatják.

Nem kizárt, hogy a többi párthoz képest erősebb mozgósítási potenciál mellett leginkább erre reagál a Fidesz nem rég belebegtetett ötlete az előzetes választói-regisztrációról. Az előzetes regisztráció a kevésbé elszánt választókat tartaná távol, ami jelenleg elsősorban a Fidesznek kedvezne.

 

grafikon.jpg

 

A választásokon aktív ám most pártnélküliek aránya tehát bőven nem éri el azt a szintet, amiről a legtöbb elemzés szól, a Medián idézett kutatása alapján az összes választó 10-15 százalékát, és a várhatóan szavazó szűk kétharmadnyi réteg 22 százalékát tehetik ki. A pártok népszerűségi versenye leginkább ennek a nagyjából egymilliós tömegnek a megnyeréséről szól. És az ő preferenciáikról is lehetnek sejtéseink.

Bajnaiék már a spájzban vannak 

A Medián felmérésének adataira támaszkodva a várhatóan szavazó, de pártnélküli választók között Bajnai Gordon és Mesterházy Attila népszerűsége magasabb, az összes többi kulcsfiguráé viszont alacsonyabb, mint az összes megkérdezett között. A két kedveltebb baloldali politikus esetében az eltérések hibahatáron belüli különbségek, de a baloldal reményeit erősítheti, hogy Orbán Viktor és Vona Gábor népszerűsége vastagon (5 illetve 7 ponttal) alacsonyabb a rejtőzködő szavazók között. A kiugróan népszerűtlen Gyurcsány Ferencet leszámítva a még viszonylag kiegyenlített „országos népszerűségi listával” szemben, a pártnélküli aktív választók között így már jelentős különbségek láthatóak: a legnépszerűbb Bajnainál (34 pont) Mesterházy még csak 2, az LMP-s Karácsony Gergely már 5, Orbán Viktor 9, Vona Gábor pedig 16 ponttal gyengébb.  

 

Kövesd a Petőfi utcát a facebookon is!

 

 

243 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://petofiutca.blog.hu/api/trackback/id/tr324604674

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Nyálgépekkel támad a nemzeti egység frontján a második Orbán-kormány 2012.06.22. 17:37:43

Kiöregedett haknicelebek dalolják a Határtalan Dal című borzalmat, amelyre a szakrális nemzeti rock műfajának népszerűsítése, a nemzeti érzelmek erősítése és a magyari népek boldogítása céljából szervezett ország-, sőt, világjáró turnét a Made In Word ...

Trackback: A Nézőpont Intézet rózsaszín szemüvegben kutatja a Fidesz jövőjét 2012.06.22. 17:34:37

  Mráz Ágoston Sámuel és csapata sokkal népszerűbbnek láttatja a Fideszt, mint más közvéleménykutató cégek. Szerintük a teljes felnőtt lakosság 28 százaléka, míg a Medián szerint csak 22, az Ipsos szerint 17, a Tárki szerint pedig csak 16 százalék...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Remélem elsöpörjük ezt a diktaturát. Sajnos sok pénzbe, és időbe kerül minden embernek ennek a pusztításnak a helyrehozatala.
Persze-persze..balra.
Az anyád biztosan.
Mi nem.
Ne is reménykedjetek.
Nyomjátok csak a szar propagandátokat.Ki nem szarja le??
A remény hal megy utoljára elvtársak :D , nó parazsat!
@Wegam: Olyan vagy mint a cigány lova: Nem vak, hanem vakmerő. De azért add csak a hülyét, jól áll neked. :-)
Még csak 2012 van. Van még két évük, hogy még jobban megutáltassák magukat, és akkor végre a kutya sem fog rájuk szavazni, és eltakarodnak végre az alcsúti bohóc vezetésével oda, ahová valók, a történelem süllyesztőjébe.
Csak így tovább, viktor!!!
@picivm: Van jó sok lámpavas az Andrássy úton.
ezeknek a mocskos ganéknak menniük kell, pedig én is fülkeforradalmár vagyok... legalábbis voltam
a balliberális banda a látszatnál is nagyobb hazaáruló
@Advocatus Diaboli: Annyi nincs,h a csótányt és bandáját felhúzzuk.
Soroljam??
Gyurcsányi,Demszky,Hagyó,Hunvald,Verók,Vadai,Molnár,Horn,Mesterházy,Drágabolgár,a Libás,Kóka...etc.
Fél Budapest lámpavasa kevés lenne.
Jaaa..és persze te is benne vagy a díszes csoportban.
remelem elsoprik ezeket a hazaarulo kommunistakat, de ha ezek utan a jobbik, lmp vagy az mszp jon, akkor biztos, hogy a magyarnal hulyebb allat nem jart meg a foldon.
Szerintem nagyon is sok szimpatizánsa van Gyurcsánynak,akármit is mutatnak a statisztikák. Mindig elfelejtik az ítélkezők, hogy gazdasági világválság volt Gyurcsány idejében, amikor már kezdtünk felkapaszkodni.
Most nincs világválság, csak kormányválság van, köszönhetően Orbánnak és a tündérmesének.
az elszámoltatási listára a fidesz is felkerült
@Advocatus Diaboli: hacsak addig nem változtatják meg teljesen a választási rendszert, és törvényt hoznak, hogy csak 5 év múlva lehetnek választások és akkor is csak a Fideszre lehet szavazni.
@humor: "Most nincs világválság (...)"
B+ ezt az EU-ban más is tudja???
@picivm: És miután elsöpörtük, mégis mi jön helyette? Ugyanaz, mint 2002-2010 között? Hát szép kilátások, mondhatom...

(Félreértés ne essék: én is a picsába kívánom ezt a mostani kormányt, csak nem látok reális alternatívát.)
@Wegam:

Azt már a 2000-es évek második felétől tudjuk, hogy az MSZP-t és ilyen-olyan klónjait-leágazásait nem lenne célszerű még egyszer hatalomba szavazni. Erről nem kell meggyőznöd… Arról viszont igen, hogy miért lenne jó akár a Fidesz hatalmát 2014 után is fenntartani, akár (esetleg) a Jobbikot hatalomba emelni? Mert erre sincsenek észérvek – indulatból pedig, ugye, felelős polgár nem szavaz?:-)

(Megj.: civilizált ember a lámpavasakat kizárólag közvilágítási célokra használja, politikai és társadalmi vitáit szóban tisztázza!)
Szerintem rengetegen lesznek, akik egész egyszerűen nem mennek el szavazni. Mit válasszanak? Szart vagy fost?
MIért éppen a Medián adatait mutatja a kedves posztoló?

A Medián a viccesen pártos Nézőpont Intézet után a második legnagyobb népszerűséget méri a Fidesznél:

"Mráz Ágoston Sámuel és csapata sokkal népszerűbbnek láttatja a Fideszt, mint más közvéleménykutató cégek. Szerintük a teljes felnőtt lakosság 28 százaléka, míg a Medián szerint csak 22, az Ipsos szerint 17, a Tárki szerint pedig csak 16 százaléka szavazna a Fideszre, ha most lennének a választások."

*

Kép a Nézőpont, a Medián, az Ipsos és a Tárki eredményeivel:

mariablogja.files.wordpress.com/2012/06/0615_partvalasztas_2012_majus_junius_nagy.jpg

Poszt hozzá:

mariablogja.wordpress.com/2012/06/16/a-nezopont-intezet-sokkal-nepszerubbnek-latja-a-fideszt-mint-mas-kozvelemenykutato-cegek/
@Wegam: Majd pont az ilyenektől ijedek meg!
@Gery Greyhound / project eleven: sajnos, amíg nem lesz egy normális kormány, addig nem marad más, mint, hogy váltogatjuk őket

Ahogy 2010-ben olyan volt a hangulat, hogy bárkire szavazni, csak a szocikra nem, úgy most hasonló érik 2014-re a fidesznek.
@Gery Greyhound / project eleven: Én látok!!!

Úgy hívják hogy Bajnai-Oszkó páros!!!!

Kipróbáltuk működött, a lehetőségekhez képest a legjobb volt...

Bár ezeknél lassan már mindenki jobb (igen még GyF is, pedig nem szeretem)
@humor: Azt nem látják be sokan, hogy nem Gyurcsánnyal és a szocialistákkal van itt baj alapvetően, hanem a háttérből koalíciós partnerként ügyesen irányító SZDSZ-es ci..istákkal. Az a baj, hogy amikor aszocialista kormány volt, akkor ugyanúgy az egyébként kisebbségben levő koalíciós partnernek járt a pofája, mint most a szintén kisebbségben levő koalíciós partner KDNP-nek.
@Advocatus Diaboli: Annyi nincs,h a csótányt és bandáját felhúzzuk.
Soroljam??
Gyurcsányi,Demszky,Hagyó,Hunvald,Verók,Vadai,Molnár,Horn,Mesterházy,Drágabolgár,a Libás,Kóka...etc.
Fél Budapest lámpavasa kevés lenne.
Jaaa..és persze te is benne vagy a díszes csoportban
@turulpina: Die arbeit macht frei..
@rockjano: Bajnai, Oszkó, vagy még jobb, Bajnai-Bokros.
Az elvakult orbánfilek mindmáig nem látják be, hogy amit az alcsúti az első kormányzása idején Széchenyi-terv címén a haverjainak elosztogatott, azt tulajdonképpen a Bokros-csomag megszorításaival spórolta meg az ország. Na ennek vert vityka a seggére első országlása idején. Most nem volt Bokros-csomag, most kénytelen volt a nyugdíjkasszát ellopni és felosztani a haverok között.
@spontan: 2014-ben én már nem szeretném egyik szutykot se, aki 1990 óta ült már a parlamentben. megélhetési politikusok, csigatestűek. sajnos, nem nagyon van alternatíva.
Én arra a pártra fogok szavazni, amelyikben a legtöbb sváb származású ember van. Ez pedig egyértelműen a Fidesz! A svábok a legjobb fajtájú magyarok. Szorgalom, becsületesség, pontosság, mértékletesség jellemzi őket. Azok a magyar települések, ahol jelentős számban élnek németek, szinte kivétel nélkül tiszták, rendezettetek és fejlettek.

Svábokat a kormányba!
A lámpavasazók, meg hazaárulózók meg végre rájöhetnének, hogy nincs egyetlen objektív igazság, aminek Orbán király lenne a birtokosa. Kár vt ezt is beszopniuk.
@Gery Greyhound / project eleven: "Félreértés ne essék: én is a picsába kívánom ezt a mostani kormányt, csak nem látok reális alternatívát"

Bármi reális alternatíva, ami:

1. nem lop többet;
2. a jogállamot nem építi le ennyire*;
3. matolcsynál értelmesebb, kevésbé kuruc* gazdaságpolitikát folytat.

Az első feltételnek bármilyen formáció megfelel, a fideSS jelenleg a teljes jogrendszert és államberendezkedést a lopás maximalizálására lőtte be.
A 2-esre a jobbikon kívül bárki alkalmas.
A 3-ashoz egy németjuhászénál nem kellenek jobb képességek.

*: ez sem magáért való, az 1-est szolgálja,
**: persze a kurucság sem öncél, feladata a külső hatalmi tényezők (eu, imf) minél tovább történő távoltartása, mielőtt 1-2.-be beleugatnának.
@Stefánia kisasszony KME:

Stefike, szerintem te maradj annál, amihez értesz: a férfi nemi szerveknél.
@Wegam: Ha idézel, idézz pontosan! A jelzett mondatban nem volt névelő. Arbeit macht frei. De ha írsz is névelőt, akkor is a főnevet nagybetűvel írod.
@Wegam: hontalan hazaáruló kollaboráns takonygeci vagy.
@Wegam:

Te nagyon eszes és bátor ember lehetsz. 12 év felett röhögnek rajtad.
@Wegam: A jelzőidet tartsd meg magadnak! Látod, ezek vagytok ti elvakult jobboldaliak: nem tudsz több értelmeset mondani, erre elkezdesz személyeskedni, és szidalmazni a vitapartnert. Ez annyira jellemző rátok...
Balra mégis hova lehetne szavazni?
Egyáltalán....
De minek is foglalkozunk ezzel?!
Ha a választásokon bármi lényegit meg lehetne változtatni, már betiltották volna a választásokat.
@Advocatus Diaboli: Én nagyon utálom őket de az is igaz hogy az első ciklusuk első két éve Vargával (pre Matolcsy) az nem volt olyan rossz azért.

Az hogy a demokráciát lebontják az nem ért váratlanul de hogy a gazdaságban is ennyire bénák lesznek az még nekem is meglepetés.

Sikerült oda elérnünk hogy azt kell mondanom hogy ez minden idők legrosszabb kormánya gazdasági szempontból is és várom a jobboldali honfitársaimat hogy megcáfoljanak.

GyF-nek sem volt gőze arról hogy mit kéne csinálni de legalább nem is csinált semmit. Most rosszabb mert ezek tevékenyek...
@turulpina:

Pontosan, ahogy írod. Csak ennek belátásához némi észre és Viktor fenekéből való nyelvkihúzásra lenne szükség. Ez a Fideszhívőknél így nem megy.
sokan?
és balra???
hát akkor csakafidesz!
@Advocatus Diaboli: Ha van időd,olvasd vissza mikre reagáltam.
Ha nincs,akkor sajnálom.
@3dom'f'speech:
te ugye nem vagy náci?

@Wegam:
és ugye te sem érzed magad egy szarházi nyilasnak?
@Wegam: Ennyire nincsenek érveid és ennyire nincsen mondanivalód, hogy csak korábbi megjegyzésedet tudod ismételgetni? Szánalmas vagy!

Gondolok itt a 17:20:50-kor és a 17:42:49-kor tett szóról szóra megegyező hozzászólásaidra.
@turulpina: Jaja cudar világ ez.
Ebben éltek libolsik.
Ebben is fogtok még évekig.
De nem sajnálunk benneteket.
Ha jól vágom a lényeget, akkor három féle népszerűséget mérnek, látszólagost, látszatnál magasabbat és látszatnál mélyebbet.
Nem lehet könnyű az ilyesmi!
@Wegam: Van még _maximum_ 2 évetek, utána irány a történelem süllyesztője.
Amúgy tök jók a kommentek, mindig meg szerettem volna élni ahogy a komcsik ütik egymást, sajna ez első két körről lemaradtam anno!
@turulpina: turulpina, miért ereszkedsz le az ő szintjére? Miért buzizod le? Pont rá és a fajtájára jellemző, hogy érvek helyett gyalázkodik. Ne adjuk a kezébe ezt a fegyvert, hogy ő is ugyanezt elmondhassa!
@Advocatus Diaboli: Sajnálom..
Természetesen vannak érveim,de nem itt ,a ti általatok favorizált Indexen fogom ezt kifejteni.
Itt csak unalmas provik,és az éppen regnáló kormány mocskolása,lejáratása a cél.
Röhögni járok ide.
@Advocatus Diaboli: csak így megy át az üzenet, elavult protokolt használ. ;)
@turulpina: Ne feszítsd túl magad pina.
Leszarlak..!! :-)
@A fidesz a betegek kiirtására készül:
Amikor titeket olvaslak,az vagyok.
Hááát...ez a fene nagy helyzet.
de ne bassza már meg,hogy csak a fos(fityisz) vagy a szar (mszmp/dk) közül tudtok választani
@Wegam: Hát hol? A kedvenceid által agyonmoderált, a valósághoz semmi hasonlóságot nem mutató nivo blogon?
Ha meg itt ezen a platformon nem akarsz vitatkozni és az érveidet kifejteni, akkor egyáltalán mit keresel itt, és minek szólsz bele? Vagy csak addig jó ez a fórum, amíg ellenvetés nélkül hangoztathatod a saját "igazadat"? Mikor már valaki mász mond, mint te, akkor már nem is jó ez a fórum? Csak égesd magad tovább! Minden megnyilvánulásoddal egyre szánalmasabb leszel!
@Wegam: furcsa lenne, ha le tudnál szarni az Oberhauptbahnhofführered által rongyosra kúrt valagaddal, szobanyilas egysejtű.
@Wegam: Olyanról, hogy gyalázkodás helyett _kulturált_ vita, még nem hallottak a jobboldalon?
turulpina, ne csináld már! Eddig lehetett röhögni rajta, meg a hozzá hasonszőrűeken, de te ezzel elrontod a játékot! (18:06:35)
Wegam 2012.06.22. 18:01:45
...Röhögni járok ide.

A saját hülyeségeden röhögsz?
Tanács: döntsétek el, hogy Zsidesz vagy FideSS, utána nácizzátok-zsidózzátok egymást! :)
(Amig ezt játszátok, addig a szart is kilopják alólatok, mindegy, hogy milyen "oldal" nevében.)
@turulpina: Nyomjad here..nyomjad!!
@Wegam: Nálad meg az intelligencia és a kultúra igencsak veri a biztosítékot.
@Wegam: Olyanról, hogy vitakultúra, te nem hallottál még? Vagy csak nem fért bele abba a viktor haverod által kimosott agyadba, hogy lehet máshogy is érvelni egy ilyen fórumon, nem csak a másik szidalmazásával?
@Wegam:
Hülye primitív állat vagy!
@Wegam: Összekeversz a Sturbahnführerrel, majd ő tolja a valagadba az esti náculáson. ;)
@Julian Plenti: Ne ereszkedj le az ő színvonalára!
@Advocatus Diaboli: A csótánnyal az ember nem lelkizik, csak eltapossa.
@rockjano: Egy Bajnai-vezette pártra (vagy inkább szakértői kormányra) akár még oda is tenném az X-et, amennyiben azt nem MSZP-nek vagy DK-nak hívják, és ha 1% alatti benne a volt MSZP-s, SZDSZ-es és fideszes arcok aránya.
@Gery Greyhound / project eleven: Ez volt a kulcsszó: Szakértői kormány

Bajnai, Bokros vagy Oszkó, Kovács, esetleg Kuncze, bár ő már határeset...
@Gery Greyhound / project eleven: "Egy Bajnai-vezette pártra (vagy inkább szakértői kormányra) akár még oda is tenném az X-et, amennyiben azt nem MSZP-nek vagy DK-nak hívják, és ha 1% alatti benne a volt MSZP-s, SZDSZ-es és fideszes arcok aránya."

Minden egyéb esetben viszont épüljön tovább orbanisztán, és talicskázza a 100milliárdokat Simicska?
@Julian Plenti: Hehee..végre egy kibernetikus.
Na kuss..!!
@Dr. Furia: Mert még mindig nem loptak eleget, és tudják, hogy max. 2 évük van még a lopásra.
@Wegam: 18:34:05

Látod, erről beszéltem, de úgy látszik, képtelen vagy átlépni az árnyékod! Nem tudsz értelmesen hozzászólni, csak gyalázkodsz!
@Gery Greyhound / project eleven: Egy direkt kérdés: miben (lenne) rosszabb egy akár - nézzük a jobboldali agymosás szerinti legszélsőségebb esetet - Gyurcsány vezette kormány, mint a jelenlegi fidess kormány?

Nem tudok _egyetlen_ olyan paramétert mondani, amiben az orbán-kormány (= emútkétév) jobban teljesít, mint a gyurcsány féle töketlen bagázs (=emútnyócév).

Tudok viszont rengeteg olyat mondani, amiben az orbán-rezsim mélyen mélyen alulmúlt bármit az elmúlt 20-30(!) évből.
Soroljam? Nyugdíj, média, adóztatás, jogállam, gazdaságpolitika, független jogrendszer stb-stb...
A Magyar köztársaság új neve: kelet-Balkáni Orbanisztán Viktatórikus Köz(gép)társaság
Én azt nem értem, egyáltalán minek mennének még mindig szavazni az emberek... a rendszer arra épül, hogy igérj fűt-fát, majd utána úgyis szabadon átcseszheted a választóidat.
@Advocatus Diaboli: "képtelen vagy átlépni az árnyékod"

1 dimenziónak nincs árnyéka.
turulpina: ezek többet ártottak az országnak 2 év alatt, mint az MSZMP szovjet zsoldban 40 év alatt.
@Stefánia kisasszony KME: Kisasszony, már oly régen várom a megtiszteltetést, hogy találkozzunk nyilvánosan. Rég olvasom sorait, s nem tagadom, mindig hevesebben kezd dobogni szívem, ha utólag az Ön elejtett mondataival találkozom.
A sajat kozvelemeny kutatasom eredmenye pedig :

Fidesz: 110 %
mszp: -50 %
@Advocatus Diaboli: az MSZMP alatt nem volt hajléktalan, nem kellett attól tartani, hogy éhendöglesz, az egészségügy bármilyen szar is volt, még mindig nagyságrendekkel jobb volt, mint manapság, költöttek kultúrára, nem nyomatták a tetves egyházakat (tökmindegy, hogy hitgyüli vagy katolikus, egyforma gazemberek mind) és sorolhatnám.
@dukeekud: Ki van zárva! AZ OPNI-t bezárták.
@Advocatus Diaboli: Épp ezért kellene most meghozni minden ésszerű és normális törvényt,mert soha többet nem lesz alkalmuk rá,ebben az életben,de az utána lévőben sem!Ez egy ámokfutás volt és nem kormányzás!Ilyen törvényeket épeszű katolikus emberek nem hoznak meg,mint amiket ezek hoztak eddig!
@A fidesz a betegek kiirtására készül: Engem erről nem kell meggyőzni. Egyetértünk az utolsó szóig.

Van egy viccem:

viktor álmodik. Megjelenik neki Kádár János álmában.
Megkérdi tőle: Mondja, János bátyám, mit tegyek, hogy az emberek úgy szeressenek, mint magát?
-Gyere, feküdj ide mellém!
Nagyon lerobbant az emberek ítélő képessége de nem annyira, hogy ezt a bolsevik-fasiszta zsidó söpredéket újra hatalomba ültesse!
@Dr. Furia: Ezek csak olyan törvényt tudnak hozni, ami elősegíti, hogy még többet lopjanak.
@töreki: Mert ez a nemzeti-keresztény-fasiszta söpredék jobb náluk egy paraszthajszállal is?
@Advocatus Diaboli: Már írtam...veletek nem is akarok.
Pont itt írja valami agyhalott barom,hogy"nemzetikeresztényfasisztasöpredék.." :-)
Jaaa..vagy te voltál?? :-D
Tegnap átmentem a piroson bringával. Egy fazon utánam kiabált:
- őrült fideszes, a lámpa neked is piros!!!
Nem bírtam megállni és visszaszóltam:
- Anyád a fideszes!!!... ;)
@Wegam: Két hozzászólással fentebb írottakat miért nem veszed észre?
@Wegam: Te nem röhögni jársz ide, hanem a frusztrációidat levezetni, ami meg abból fakad, hogy nem mered magadnak bevallani, hogy szarul szavaztál. Ennek az eredménye az a düh, ami miatt mindenkit szidalmazol, személyeskedsz, lámpavasakat emlegetsz és képtelen vagy érveket hozni a vitában.
@Htiek: Nem rózsaszínű a bringád??
@dávidzoli: Valamiért ez a vicc jut eszembe Wegam-ról:

Megy a vadász az erdőben, egyszer csak meglát egy barlangot. Belelő kettőt, kis idő múlva sértetlenül kijön a medve
- Ejnye vadász, megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha les**psz.
A vadász nem tud mit tenni, megteszi amit a medve kért. Másnap megint megy a barlanghoz, ezúttal egy géppisztollyal. Beleereszt egy sorozatot, kis idő múlva sértetlenül kijön a medve
- Ejnye vadász, megint megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha les**psz.
Hát a vadász megint megteszi, hogy mentse az életét. Harmadnap teljesen felfegyverkezve megy a barlanghoz. Ráereszt 3 aknát. A barlang teljesen összeomlik, nagy por száll fel. Kis idő múlva sértetlenül előjön a medve a vállát porolva
- Vadász, vadász te s**pni jársz ide...
@Advocatus Diaboli: Naggyon jóóóóóóóó..:-)
Végre valami Hofi féle.
Leszophatsz..!!
Felár nélkül ratyikám.
@töreki: "Nagyon lerobbant az emberek ítélő képessége de nem annyira, hogy ezt a bolsevik-fasiszta zsidó söpredéket újra hatalomba ültesse!"

Ez megmutatkozott már 2010-ben, amikor ezt az ótvar kommunista tolvaj műmagyar uszító söpredéket a nyakunkba ültette.

A hozzád hasonló szaralakoknak köszönhetjük a ZEMÚTKÉTÉV ámokfutását.
@Wegam: Szopjon le téged a húsdaráló!
@Wegam: "Leszophatsz..!!
Felár nélkül ratyikám."

Mondtam én, hogy buzeráns vagy, hontalan kollaboráns szobanáci.
@dávidzoli: Okoska..
Neked is csak azt tudom írni,amit már más hozzád hasonló kaliberű valakinek.
Olvasd vissza a "lámpavas"hozzászólásomat mire reagáltam.
Valami tetű libolsi azt írta h lámpavasra kell küldeni az Andrássy úton a most regnáló párt tagjait.
Erre írtam azt hogy pl.én kit tennék oda.
De nem tartozom magyarázattal.
pá..
@turulpina: Pina..Imádlak..!!A másik ratyival a diabolóval együtt.
Czupp..
Ugye megyünk kamionozni a fartúró fesztiválon?
Úgy ismersz rám,hogy lila boa lesz a nyakamban,és mutogatom a csupasz valagamat.
Várlak.. :-)
Phááááá...
Azért elárulom, hogy a pártok népszerűsége a ciklus közepén a legalacsonyabb általában. Még mindig toronymagasan a Fidesz vezet. Az időközi választásokat is elsöprő többségben nyeri a Fidesz. Karácsonyék összeálltak az MSZPvel ha jól tudom (borsó meg a héja), de még így is a FIDESZ jelöltje nyert a II. kerületben. Hogy történhetett ez meg? :) A békemeneten hogy történhetett meg, hogy 500.000 ember vett részt? Gondolom annak a fele csak elterelésből volt ott....
@Enrico72: nem ötmillió vett részt a békemeneten, faszparaszt?
@Advocatus Diaboli: " Van jó sok lámpavas az Andrássy úton."

Ezért nem fogtok ti nyerni. Diktatúráról vizionáltok, miközben képtelenek vagytok még egy fórumon is, visszafogni magatokat.
Békére vágyunk, nem ilyen állatokra..
@Wegam:
A masszív buzizásid meg egyértelmű igazolásaannak, hogy elfojtott titokbuzi vagy, ezért van a frusztráltságod.
itt már Mszp kormány nem lesz. Keleten a Jobbik söpörni fog, de nyerni nem mert Nyugat-Mo-n és Pesten nem népszerűek. 2014. új Fidesz ciklus
@Gery Greyhound / project eleven: csak akkor jön ugyanaz, ha a FIDESZ lesz az ellenzék. a 2008-as hülyenépszavazás pl. nem kicsit tett be az egyébként normális reformoknak. és a FIDESztől nem is várhatunk ennél az aljasságnál jobbat sosem.
@Jari Litmanen: nézegesd csak bátran a megyékre lebontott adatokat. a FIDESZ egyre kevesebb körzetben veheti biztosra, hogy nyer. se Budapesten, se Nyugat-Mon nem mehet már biztosra.

@Enrico72: "A békemeneten hogy történhetett meg, hogy 500.000 ember vett részt? "

Sehogy, Bőven 200 ezer alatt vettek részt rajta. Ez a kossuth-téri 2 milliós marhaság párja.

"Az időközi választásokat is elsöprő többségben nyeri a Fidesz."

Miskolc megvan?
@turulpina: 5 millió lol, nem. Számold ki, ha a liberál összeröffenésen 100.000 ember volt az Erzsébet hídnál, akkor itt ahol megtelt a Kossuth tér és a menet vége még az Andrássyn poroszkált, akkor legalább 500.000-en voltunk
@is: Úgy tudom Miskolcon is a FIDESZ nyert. Mivel a népszerűség a ciklus felénél van a mélyponton, ezért hamarosan emelkedés lesz. Ne feledd, hogy a Gyurcsány-Bajnai kormány ész nélkül tette tönkre a gazdaságot és nyakra-főre vette fel a hiteleket. Ha ez nem lenne elég, kaptunk egy hatalmas EU válságot is ennek tetejébe.
@is: az mszp 2000- óta nem nyert egy időközit se 2010ben is csak 2 komcsi körzet nyert. szerinted? ez mitől változna meg?
@spontan:

"Ahogy 2010-ben olyan volt a hangulat, hogy bárkire szavazni, csak a szocikra nem, úgy most hasonló érik 2014-re a fidesznek."

*

A különbség a kettő között, hogy míg 2010-ben a Fidesz mocsokkampánya sokat lendített azon, hogy az MSZP-t kellően nagy számban kukaérettnek gondolják az emberek, addig most, két év múlva a Fideszt úgy akarja kukázni az emberek döntő többsége, hogy az ellenzék közben nem hogy nem mocskolódik, de olyan, mint ha nem is lenne.

A Fidesz tehát önerőből ássa el magát jó mélyre, miközben közpénzek milliárdjait költik a nem létező népszerűségük növelésére.
@Enrico72:

"Még mindig toronymagasan a Fidesz vezet."

*

Lószart vezet toronymagasan :)

Beelőzte az MSZP, pedig szinte nem is hallani felőle :)
@turulpina:

"@Enrico72: nem ötmillió vett részt a békemeneten, faszparaszt?"

*

Dehogy ötmillióan.

MINDENKI ott volt, és még a határon túlról is százezrek jöttek :DDD
Az ilyen wegam-wagem féle beteg selejtek nem tudják máshogy kisebbrendűségi nyomorukat kiélni. Itt huszárkodnak, mert egyébként a való életben mindenki lábtörlőnek használja az ilyeneket. Valahol kell kompenzálni. Sajnáljuk őket. Ahogy stefikét is, aki a napi moslékolás és disznósz*rlapátolás jut, ennyi s(c)ekélyke öröm megjár neki, hogy azt írhat ide, amit akar.
2014-ben a csutignóm megy a levesbe (ha nem előbb). Ez van.
@Enrico72:

Te agyhalott, a Gyurcsány-Bajnai kormány esetében meg világválság volt. Bajnain 2009-ben 6%-os GDP esés! És így is csökkenteni tudta a hiányt. Orbánéknak az ellopott nyugdíjpénzekkel sikerült ugyanez GDP növekedés mellett.
@turulpina:
magadról beszélsz te ribanc?
2010ben teljesen lehetetlennek tartottam hogy a szocik még az életben valaha kormányra kerülnek.

Hálistennek nem tévedtem, bármit is olvas ki a számokból a posztíró.
@Enrico72:

"Gyurcsány-Bajnai kormány ész nélkül tette tönkre a gazdaságot és nyakra-főre vette fel a hiteleket"

az IMF hitelt vették fel, mert volt egy világválság.

a tönkretételre meg tudnál méhány konkrétumot is írni vagy érjük be ezzel a szokásos Fidesz/Jobbik lózunggal???
@kúrórudi: Mint írod, 6%-ot esett a GDP. Ez Bajnai érdeme? Bízzunk rá egy országot, de egy libaüzemet sem tudott elvezetni, mert még ahhoz sem ért. Ő maga mondta...
Az csak hab a tortán, hogy Gyurcsányból hamarosan vádlott lesz és Bajnai körül is szorul a hurok Dataplex ügyben
@apanna: Igen, vállaom, hogy ezt írtam, van sok jó lámpavas az Andrássy úton. De én nem írtam, hogy ezeket a lámpavasakat mire kellene használni, mindenki azt értett bele, amit akart!!! Olvasd vissza, egy-két hozzászólással az enyém után Wegam nevezi meg, hogy mire kellene használni a lámpavasakat. Tehát én direktben sehol nem írtam olyat, hogy ezt, vagy azt lámpavasra kéne akasztani. Ilyet csak Wegam írt, aki felsorolt egy szép kis listát, sőt még egy fél mondatával fenyegetőzött is.
@kúrórudi: Mo-n a világválság 1. éve a 2009 volt. 2007ben és 2008ban sem volt GDP emelkedés, és Mo. eleve féllábon állt, amikor jött a válság.
Szóval alulmúlhatatlan teljesítményt nyújtott a szadmszp, mindezt meredeken emelkedő adóssággal.
@Wegam:

Ezt írod:

Olvasd vissza a "lámpavas"hozzászólásomat mire reagáltam.
Valami tetű libolsi azt írta h lámpavasra kell küldeni az Andrássy úton a most regnáló párt tagjait.

*******

Nem vagyok tetű bolsi, ahhoz, hogy tetű lehessek, minimum fideszesnek kellene lennem. Bolsi meg soha nem voltam. Hol írtam én olyat, hogy bárkit is lámpavasra kellene küldeni? Légy szíves idézd!!!
Csak azt írtam, hogy van sok jó lámpavas. Te voltál az, aki egyrészt megnevezted, hogy mire szánod a lámpavasat, másrészt személyeket soroltál fel, sőt fenyegetőztél is.
@Enrico72:

te tényleg agyhalott vagy. de gazdasági analfabéta, az tuti. a 2009-es 6%-os GDP eséshez semmi se semmi köze nem volt se Gyurcsánynak, se Bajnainak.
@Enrico72:
Gyurcsányt amúgy utálom. a DK meg nevetséges és olyan faszok, h észre se veszik, h Ferikével még parlamentbe bejutni se lehet.

Bajnai-Oszkó rulez.
@humor: Ajjaj. itt nagy a baj:) Mindig elfelejtik a Gy.F. szimpatizánsok, hogy Gy.F. az embereket átverte és úgy nyerte meg a választásokat. Aztán meg nagyon mondta, hogy nincs válság. Vagy akkor is hazudott?:)
@Enrico72: Egy libaüzemet sem tudott elvezetni...

Ez hülyeség!
Bajnai ekkor a Wallis Rt. laklmazottja volt, aminek pénze volt a Barneválban. Abba neki nem volt beleszólása, hogy a Wallis mögött álló érdekcsoport, tehát a Wallis _tulajdonosai_ az ő főnökei, munkáltatói, valamilyen pénzügyi manipuláció miatt kiveszik a pénzüket a Barneválból, és így bedöntik.
Ez pont legkevésbé őrajta múlott!
Debreceniként lehet, hogy többet tudok az ügyről, mint te a hazug jobboldali médiákból.
@Mózsi bá:
bizony nagy a baj. a te tulok fejedben.

"@humor: Ajjaj. itt nagy a baj:) Mindig elfelejtik a Gy.F. szimpatizánsok, hogy Gy.F. az embereket átverte és úgy nyerte meg a választásokat"

te még mindig hiszel abban a hazug tündérmesében, h Viktorkáék sohasem hazudtak? nem tűnt fel az elmúlt 2 évben???

Feri és Viktor között az a különbség, h Feri hazudott a választások során, Viktor meg előtte, alatta és azóta is folyamatosan hazudik. mindenkinek. már senki el nem hiszi egy szavunkat se...
Szerintem amennyiben Bajnainak +1 évvel több "jut" (azaz Gyurcsányt 2008-ban váltják le)egyáltalán nem biztos a 2010-es FIDESZ győzelem, a 2/3-ad tuti nem lett volna meg!
@kúrórudi: Keresd vissza a 2007et és a 2008at is a szomszéd országok adataival, aztán a 2009et ugyanígy.
@Advocatus Diaboli: Ha jól tudom igazgató volt. Szerintem igenis volt beleszólása, ráadásul emberek vetettek véget az életüknek miatta. Még nem láttam rajta a megbánást. Milyen ember az ilyen?
@Advocatus Diaboli: Volt egy ilyen film is Jim Carry-vel, ahol ő mint igazgató azért volt felvéve, hogy a tulajok bedönthessék a céget. Ilyenhez 2 féle ember ideális. A tökhülye és/vagy tökkorrupt.
2002-ben nagy pofára esés volt abból, hogy a zemberek óvakodtak elmondani a pártválasztásukat a közvéleménykutatóknak, mert attól tartottak, hogy ez hátrányos lehet a számukra. Minden ok megvan azt feltételezni, hogy ez most még inkább így van. A pofára esés meg még nagyobb lesz.
@kúrórudi: Nem írtam tündérmesékről, sem arról, hogy miben hiszek. Más?
@Wegam: De még mindig nem vonod vissza barátom. Tudod mit mondott a jó öreg Mohandász a szemet szemért ősi törvényéről?! Szóval nem igen vagy különb, az általad lefikázott állítólagos libsitől.
@ob.szerver: Az mszp-nek 10%-kal kéne verni a fideszt hogy kormányra kerüljön, amire, lássuk be, esély nincs.
@Stefánia kisasszony KME:

"A svábok a legjobb fajtájú magyarok. Szorgalom, becsületesség, pontosság, mértékletesség jellemzi őket."

Éppen ezért egy echte sváb számára nem lehet ellenszenvesebb egy fideszesnél.
@ob.szerver: Hát, szvsz ehhez az értékrendhez biza a fidesz áll a legközelebb.
@kúrórudi: Jahh, bocs, az elejét nem olvastam.
"bizony nagy a baj. a te tulok fejedben."
Nagyon kemény gyerek vagy. Ezért arra kérlek, hogy az ehhez hasonló tökös megszólalások mellé írd oda a címed is. Lehetőséget adok arra, hogy arcba mondd a fenti megjegyzésed. Várom a címed kemény gyerek.
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor:

" Az mszp-nek 10%-kal kéne verni a fideszt hogy kormányra kerüljön, amire, lássuk be, esély nincs."

Én azért ezt nem látnám be. A 2010 nyári 60-15 mára a kutatói átlag szerint kb. 28-24, és még előttünk van két év rombolás, pusztítás és az ország egyre gátlástalanabb kirablása. És el ne feledkezz a demokratikus ellenzék további kb. 12%-áról.
A helyzet az, hogy elkúrtátok az választási törvényt. Nem kicsit, nagyon.
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor:

MI van szívecske, berendelték túlórázni a köztisztviselőket?
@Mózsi bá:

Még mi nem kéne, tán a faszát ne adja a szádba?!
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor:

"Hát, szvsz ehhez az értékrendhez biza a fidesz áll a legközelebb. (mármint a becsületességhez, pontossághoz, mértékletességhez)"

Hát hogy a picsába ne. A becsületesség szobrát majd Orbánról, a pontosságét Matolcsyról, a mértékletességet majd Simicskáról fogják megmintázni.
@ob.szerver:

Tényleg, miért is kellene belátni?

Azért, mert egy stréber fideszes közszolga mondja?

LOL
@No_Fidesz_No_Problem: 50 nap alatt 770 hozzászólást valóban csak egy csúcsversenyző tud, mint te, mi köztisztviselők messze lemaradtunk...:DD
@ob.szerver: A jómodorét Deutsch Tomiról, a választékos stílusét pedig Bayer Zsoltról :-))
@ob.szerver: Dk be sem jut, LMP nemtudom koalícióra lép-e a Maszoppal, ha igen az már a Jobbik fele.
Ciklus fele van, a kormánypárt mindig ilyenkor van legalul.

Persze azért reménykedhetsz.
@gigacherry: Ja, és a keresztényi szeretetét Harrach Péterről :-)) - igaz, ő nem Fideszes, de illik a sorba
@Wegam: most akkor te buzi vagy köcsög vagy. jajj, nem is tudom, oly nehéz a választás...
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor:

Én hobbiból csinálom, míg te kötelességből :)
@Gekko: A buzik lehetnek jó fejek, a köcsögök viszont nem, nem olyan nehéz választani szerintem. :-)
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor:

"Ciklus fele van, a kormánypárt mindig ilyenkor van legalul."

*

Na de ennyire, mókuska?

Nem ciklus lesz az, hanem klimax :)

A hisztériás kirohanásaikból inkább ez a következtetés adódna.
@No_Fidesz_No_Problem: Ennyire?

Olyan Mszp ciklus, aminek a közepén az Mszp vezetett, soha nem volt....:DD
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: Még csak most jön a rock'n'roll. Az matolcsizmus első két éve amit megalapozott, az fog a fejünkre szakadni. Ha így folytatják - már pedig nagyon úgy tűnik - akkor jön a mesterházi. Na az lesz az ordas nagy poén. Mikor azt hinné az ember, hogy nincs lejjebb, mi meglépjük. Mondja valaki, hogy nem tehetséges ez a nép...
"És ha már ott vannak, várhatóan még nagyobb arányban szavaznának a kormány ellen" - elég nagyvonalú következtetés, a tényeket mellőzi, légből kapott, a posztoló a saját kínánalmait fogalmazza meg...
bárki is komolyan gondolja hogy erre a csapatra van szüksége az országnak: Gyurcsányi,Demszky,Hagyó,Hunvald,Verók,Vadai,Molnár,Horn,Mesterházy,Drágabolgár,a Libás,Kóka...etc - vicc kategória
@Gekko: Szerintem az mszp nem vág neki mesterházival a választásoknak. De lehet, hogy tévedek. E pillanatban úgy vélem, hogy a fidesz a jobbikkal képes lesz elhozni a többséget. Az más kérdés, hogy akár az egyik, akár a másik benne lesz-e egy ilyen paktumban...
@ob.szerver:
Igen, minden ok megvan. Csak én azt nem értem, hogy miért hiszik azt az emberek, hogy újra az MSZP-re fognak szavazni? A Jobbikot is folyamatosan alul mérték az utóbbi időben. Az Európai Uniós választáson és az utolsó parlamenti választáson is. Jellemzően a Jobbiknak van a legtöbb "néma" szavazója. Sőt még van egy csomó kisebb párt is akik meglepetést tudnak majd okozni. Miért nyomatják annyira az MSZP váltópárti szerepét, ami jelenleg szintén nem reális.
@szanalmas: Mekkora menő vagy te is... Szóval írd a címed sulinetes.
@Gekko: Nem, soha nem lesz Mszp kormány. Ezúttal nem vehetik elő a nyugdíjas csirkeszárnyas trükköt,mert az áptv-t nem merik visszacsinálni, meg aztán kádárpárti nyuggerből miért lenne több 2014ben, mint 2006ban?

Csak negatív kampányt tudnak folytatni, hiszen a Fidesszel ellentétben a múltjukban sincs semmi felmutatható pozitívum, a negatív félelemkampányra pedig csak az inaktív réteg vevő.
@pánpéter:

"bárki is komolyan gondolja hogy erre a csapatra van szüksége az országnak: Gyurcsányi,Demszky,Hagyó,Hunvald,Verók,Vadai,Molnár,Horn,Mesterházy,Drágabolgár,a Libás,Kóka...etc - vicc kategória"

*

Orbán, Kövér, Áder, Semjén, Navracsics, Pintér, Martonyi, Matolcsy, Balogh, a Lászlóné, a Varga, a Selmeczi, a Szíjjártó - csupa nagyszerű ember :)

A Nyirő hamvaival közpénzekből Romániában rohangáló Kövérelvtársat külön is kiemelném :)

Meg a tündérmesés Matolcsigyurit is a CNN-interjúban :)

De a király mégis csak az Orbán, aki az EU meg az IMF pénzéből akar az EU meg az IMF ellen szabadságharcolni :)
@Mózsi bá:

Te mindenkit le akarsz szopni?! Ne is haragudj, de ezt nem itt kéne reklámoznod! Írd ki a címed te, te falusi terminátor!
Amúgy Enyingen lakok, gyere nyugodtan, kérdezzed meg csak bárkitől, hogy hol laknak a köcsög Rafaelék, szívesen megmondják!
@Enrico72: ne zavarjon, hogy Bajnait még maga Orbán is dicsérte.
a libsikomcsi rohadékok már sötétben is bujkálnak a nagymagyarok között.
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: a fidesz nagyon pozitív kampányt folytatott 2002-2006 között. Akkora faszságokat csináltak a kormányzás alatt, hogy ezt 4 év alatt sem felejtették el nekik.
@szanalmas: "... hogy hol laknak a köcsög Rafaelék,..." - te köcsög vagy? Brrr... Egyébként a címed kértem, nem várost, meg azt, hogy írd ki, köcsög vagy. Ezt tudtam eddig is, látszott a hozzászólásaidból. Kérem a címed, sulinetes, gyáva kis lurkó. Szóval a címed, nem azt, hogy köcsög vagy. Szerencsétlen....)
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor:
"Csak negatív kampányt tudnak folytatni"

a fideszről beszéltél? lásd "rosszabbul élünk", meg "elmútnyócév"...

a fidesz a visszafelemutogatás és a negatív kampány legnagyobb mestere. na meg a nagyüzemi hazugsággyártásé is. te meg wagem félék jól be is szopják ezeket.
Nekem most ugyanaz a véleményem a Fideszről, mint 2007-ben volt az MSZP-ről. Soha nem szavaznék rájuk, számomra örökre leírták magukat. Egyelőre az LMP a legelfogadhatóbb, de még eleszdéeszesedhetnek, ha bekövetkezik, akkor nem választok.

Esetleg kellene egy "Egyik se" opció a szavazólapra, amennyiben erre szavaznak legtöbben, akkor az új választáson már nem indulhatnának az addigi jelöltek és jelölő szervezetek.
@Mózsi bá:
egészalakos Orbán posztered is tuti van már a hálódban a nemzeti együttműködési nyilatkozat mellett... szex közben is azt nézed a feleséged helyett
@nemorino:
ha lenne "egyik se" opció, akkor az alakíthatna kormányt.

jut eszembe, alakítani kéne egy pártot "egyik se" néven. tuti nyerő.
@kúrórudi: A címed kértem, tökös gyerek. Gyáva vagy? Nagyon menőn lököd a dumát? Írtam, lehetőséget adok neked arra, hogy pacekba mondd. Dehát gyáva, szerencsétlen kis kakihuszár vagy. Nos. Írod a címed? te szerencsétlen kisfiú:)
@Enrico72: "Mint írod, 6%-ot esett a GDP. Ez Bajnai érdeme? Bízzunk rá egy országot, de egy libaüzemet sem tudott elvezetni, mert még ahhoz sem ért. Ő maga mondta..."

De ő legalább már kipróbálta magát a versenyszférában. A te favoritod mit vezetett eddig? Áramot, legfeljebb...

Ja, és Bajnai legalább azt is bevallotta, hogy nem értett hozzá. Ilyet Viktortól mikor hallunk??? Ja, nem is fogunk, mert ő mindenhez ért... és még csak nem is hazudott soha... agyam eldobom...
@Mózsi bá:
kezd te a te címeddel fasztalicska
el kell kergetni mindet, nem kell szavazni ezekre...
(balfaszbajnait, meg foszkót meg a többi hitelhabzsoló álszentkedő, képmutató majmot is beleértve)
Majd ha lesz más.
@Mózsi bá:

Na, mivan búza, elfogyott a lendület?! Enying. Kiscsíra. Induljál, ne csak pofázz!
@kúrórudi: Nem látom a címed, sulinetes. Pedig milyen menőn nyomtad itt. Név és cím nélkül. Ha azzal kellett volna nyomni, meg se mertél volna mukkanni. Nos, írd a címed. Ismét lejegyzem, hogy lehetőséget adok neked az arcba mondásra. Utána megtudod az én címem is. Gyáva kis kuki:) Te, szerencsétlen:)
@szanalmas: Az enying az nem cím. Nem név. Szóval kérem a neved, meg a címed, kis csíra. Vagy félsz megadni? Ostoba, gyáva sulinetes:) Szóval úgy írom, ahogy az oviban írták neked, bár vélhetően akkor sem értetted: neved? Címed? Úgy sem írod be, te kis fostos:)
@Gery Greyhound / project eleven: Hát rossz hírem van, nem lesz Bajnai párt arról már régen lemaradtunk...nincs is ma rá fogadókészség.

Ami lehet az hogy egy Bajnai vezette szövetség MSZP-vel DK-val és TALÁN LMP-vel (bár ez most nekem elég kétséges).

Persze te ezt nagyon utálnád és akkor szavazhatsz a fideszre újra vagy maradhatsz otthon... jó kérdés.

Ha ezt meglépik és mint szövetség lépnek fel (olasz mintára) akkor ma úgy tűnik van esélyük persze még sokminden lehet...

Nehéz megitélni mekkora a fidesz utálat azok körében akik nem nyilvánulnak meg de 2002-es emlékeimet elővéve van egy olyan érzésem hogy elég nagy. Ebből akármi lehet lehet újra Fidesz 2/3-ad de lehet Bajnai szövetség 2/3-ad is.

Vagy akár változtathatnak a választási szabályokon a választások elött megint...minden lehet...
@Mózsi bá:
te mindenkinek ezt az ultraszar sulinetes, meg írd le a címed dumát nyomod?? rettenetesen szánalmas vagy. megjegyzem: te is név és cím nélkül nyomod, idióta...
Boxmeccs.
A 4. menetben az egyik bokszoló leüti az ellenfelét.
A bíró rászámol, mikor 6-nál tart felugrik egy öreg mámi a nézőtéren és bekiabál:
- Ez aztán nem fog felkelni!
Ismerem a buszról!
Magyarország legnagyobb kalózpártja a Fidesz.
Kieg: Magyarország legnagyobb kalózpártja a Fidesz. Egy egész országot meghekkeltek.
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: "a Fidesszel ellentétben a múltjukban sincs semmi felmutatható pozitívum"

hát nyugodtan írd össze, hogy szerinted mi pozitív van a FIDESZ kormányzásában, aztán én is összeírom, hogy mi volt a többiben. aztán ugyanezt negatívban, aztán jöhetsz meglepődni. már ha a közgazdaságtant érted, nem csak az innen-onnan beszopott marhaságokat akarod előadni.
A Fidesz népszerűsége tényleg alacsony. Egy mostani választást lehet, hogy elvesztenének.

De hagyjátok már ezt az előzetes regisztráció szapulást! Egyáltalán nem biztos, hogy a Fidesz malmára hajtja a vizet. Ez csak az ellenzék varázs-mantráinak egyike, mert a Fidesz minden cselekdetét csak a hatalomvággyal magyarázza. Ennyire nem elvetemültek.

Az előzetes regisztráció igenis jó ötlet. Nem biztos a mostani hatásának iránya, de hosszabb távon biztos javít azzal, hogy kisebb arányban lesznek azok, akik pillanatnyi hangulat alapján szavaznak. És ez fontosabb, mint hogy a mostani egyik vagy másik hülye banda közül ki nyer.
@poszt: nem egészen értem. kihoztad, hogy 61%-ra van felmérés, és annál több meg nem szokott lenni a részvétel. illetve még 4-5%-ot tudhat az ellenzék mozgosítani, és az még valamennyire felhozza őket. ezzel együtt még döntetlen sincs, a FIDESZnek meg ott a HTM-lista, a gerrymandering, a szavazókékcédulázás, a regisztráció, és még ki tudja mit találnak ki.

mivel 61% már tudott választnai, én 0% helyet látok másik pártnak. egy 10%-os párt csak akkor tudna lenni, ha részvétel felmenne 73-75%-ra. soha.
@Flúgatlan:

Valóban.

Eddig minden szarrá vált a kezükben, amihez csak hozzányúltak.

Az előzetes regisztráció ötletével se járnak majd másképp :)))
@Flúgatlan: namost erkölcsileg értelmezhető párt nem hoz hatalmon saját magának kedvező döntést. ha ez a javaslat a 2018-as választásokra, amikor nem tudjuk, hogy kinek mi lesz jó, vonatkozna, semmi gond nem lenne vele. ha a DK-t kigolyózó házszabályt 2014-től hozták volna, semmi gond nem lenne vele.

sajnos nem lehet eltekinteni attól az erkölcstelen geciségtől, amit a FIDESZ csinál, de csak azért, mert tudjuk, hogy ellenzékben is a létező leggecibbek voltak, mert ezt is bizonyították. majd ha az első apró dolgot látom, ami nem színtiszta gerinctelenség, na onnantól lehet bármiről is beszélni.
Ez a poszt, vagy blog, vagy mi az ördög teljesen Ok egy ballib portálon. Én magam, mondjuk eléggé másképp látom. Én úgy látom, hogy eltünt a balliberális oldal. Hozzátenném hála Istennek.
mszp lárifári... :)
@Laci A Lakli:

"Csak én azt nem értem, hogy miért hiszik azt az emberek, hogy újra az MSZP-re fognak szavazni?"

Én még nem szavaztam az MSZP-re és egyelőre nem is tervezem. De. A 2014-es MSZP alig fog emlékeztetni a korábbiakra. Megvalósult egy őrségváltás. Van egy csomó új, és - számomra -nem túl ellenszenves arc. Miért ne kaphatnánk egy esélyt?
Szemben a 2010-es Fidesszel, amely gyakorlatilag megegyezett a 2002-sel. Aki rájuk szavazott az pontosan tudhatta, hogy a szervezett bűnözést juttatja hatalomra, inkompetenciával, erőszakossággal,
arroganciával és Simicskával fűszerezve. És mégis megtörtént, 2/3-dal.
@ob.szerver:
Szerintem tilos nekik új esélyt adni és egyáltalán az egész mai politikai elitnek.
Aki ilyen romlott közegben nőtt fel, az romlottá válik maga is. Az eddigi kormányzó pártoknak takarodnia kell a színről!
Kurcsány bukásával számomra egyértelmű volt, hogy az MSZP-nek vége, negyedszer már nem kerülnek hatalomra. A Fidesz most durván lejáratta magát és bukni fognak. Nem gondoltam, de már biztos 2014-től megint MSZP, aztán Fidesz, aztán megint MSZP egészen addig, amíg el nem tűnik az ország a térképről. Ez van. A nép birka, de igazából nincs is igazi alternatíva. Még mindíg azokra az exkomcsikra szavaznak a legtöbben, akiket rendszerváltóknak nevezünk.

A két új rétegpárt soha nem lesz képes győzelemre. Együttműködésre pedig azért nem mert tűz és víz, két szélsőséges irányt képviselnek, egy közös van bennük, hogy nincsenek köztük komcsik. Egy teljesen új, szélsőségektől mentes párt kellene, aminek minden tagja 1972 után született, tehát 1990-ben még nem töltötte be a 18. életévét.
Öröm nézni a ballibsi söpredék önámító vergődését :)

Good night left side!
ultrasliberi.hu/wp-content/uploads/2012/06/gnls.jpg
amig ilyenek mint "@No_Fidesz_No_Problem" erositenek minket a baloldalon addig eselytelenek vagyunk... sajnos...
@Flúgatlan:

"kisebb arányban lesznek azok, akik pillanatnyi hangulat alapján szavaznak"

*

Jogállamban jogom van akár az utolsó napon is eldönteni, hogy elmegyek-e szavazni, és ha igen, akkor kire szavazok.

Mindenki, aki ezt a jogomat elvitatja tőlem, a jogállamiság ellen van.

*

Figyelmeztetlek:

azokban az országokban, amelyekre a regisztráció okán a Fidesz hivatkozik, csak az újonnan belépő ELSŐ ALKALOMMAL szavazó polgároknak kell regisztrálniuk magukat, de nekik is csak azokban az államokban, ahol nincs kötelező népességnyilvántartás.

*

Nem kell ám minden csúsztatást meg hülyeséget kapásból elhinni, amit a kommunikációs tanácsadók ügyesen becsomagolnak.

Van Google, az angol meg világnyelv, nem árt megtanulni legalább középfokon olvasni rajta.

Kinyílik tőle a világ.
Ezzel az előzetes regisztrációval még az is lehet, hogy lő egy hatalmas öngólt magának a fidesz. Az előző választáson elért eredményüket ugyanis az anyagi helyzetükkel elégedetlen kispolgári tömegek segítségével tudták elérni. Ezek a kispolgári tömegek viszont egzisztenciálisan tovább csúsztak lefelé kormányzásuk alatt. Orbán is teljesen elvesztette a józan ítélőképességét és nyiltan deklarálta a már nyugati szinten élő középosztály támogatását, a többiek kárára sőt még az oligarchák mellett is kiállt a parlamenti vitában. Simicskáék, Pintér , Széles, Lázár tesók, Töröcskei, Demján , Széles , Csányi egyre csak gazdagodnak és összes helyi és országos fideszes politikus. A kisember meg új munka törvénykönyvet kap, elveszik tőle az adójóváírást és brutális mértékben elinflálják a fizetését. A figyelem elterelése, a burkolt uszító politika egy ideig működik csak , de ebből még nem fognak az embernek egy kiló kenyeret adni a boltban. Ha Orbánék nem változtatnak politikájukon, akkor egy durva választási pofonba szaladhatnak bele. A társadalom többségének érdekei ellen megfogalmazott politikájuk könnyen oda vezethet. Hol van már itt az egykor meghirdetett plebejus politika, és egy egyenlőbb társadalomra való törekvés, amely annak idején szimpatikussá tette a fideszt. Mára ebből nem maradt semmi. Mára csak az elitpolitika maradt: érzéketlen , arrogáns, hatalom- és pénzmániás, politikából meggazdagodott fideszes vezetők vannak, akiket egyre többen utálnak.
@BKV - Önnek megyünk:

Idéznék tőled:

***

"dogozzatok basszatok ne a szatok sirjon allandoan"

*

Poszt: A baloldali ellenzék meg akarja hekkelni a Békemenet buszait - "par pofonnal gazdagabban mehetnenek haza :D "

*

"en belgiumban elek oket is most bovliztak be illetve ugyanugy tamadjak oket es megis a hiresen ellentetes vallon flamandok egyhanguan kerik ki maguknak a dolgot"

*

Poszt: Mi legyen az MSZP új logója? + szavazás - "magas labda! NOKIAS DOBOZ"

*

"kik ezek a disznofeju ifjukommunistak? ugy neznek ki mintha Hagyo gyermekei lennenek... már csak a nokias doboz hianyzik a honuk alol es maris tehetseges politikusok lennenek"

*

"ennyi az összes tudásuk az un. baloldaliaknak. emberek ne sajnáljuk ezt tőlük."

*

"én ugy orulok hogy ilyen posztok megjelenhetnek, mert mindenki lathatja milyen ordas sotet barmok vannak akik segitettek a baloldalt 8 even keresztul lopni csalni hazudni."

***

Nem az jön le belőle, hogy éppen az MSZP 2014-es kampánytervén dolgoznál :)

Tök szar persze, hogy még a hozzád hasonló baromarcoknak is meg lehet nézni a kommentmúltját és le lehet belőle vonni következtetéseket, kedves 247827 számú blog.hu user :)
Vegyük sorra.

Fidesz nyer.:Jaj fasiszták, emigrálunk
Jobbik nyer.:Jajaj Fasiszták nagyon emigrálunk
Mszp nyer.:Jajaj komunisták tüntetünk 4 évig

Amúgy nekem még úgy tűnik, hogy a jobboldal sokkal népszerűbb mint a baloldal

miért ?

Hogy létezhet olyan, hogy mszp ? a fél mszp a börtönben ül. Fürst úr kocsiján is már kerékbilincs.

Proletárok ! :) hol a proletár öntudat, hogy MSZP vezető és Rolls-Royce nem annyira a panel nép fia...

Hol az önkritika Hagyó, Zuslág, Hunvald, és még több tucat vezető MSZP-s miatt ?

Mi a jogalap egy ilyen párt létezésére ?

Szerintem egy csomó dolgot nem csinál jól a fidesz ám azt hogy baloldal, azt hogy mszp és azt hogy budapesti zsidó gazdasági lobbi egy időre nyugodtan elfelejthetitek.

Ez van bele köll nyugodni táváris...
@yatumux:

"Szerintem egy csomó dolgot nem csinál jól a fidesz ám azt hogy baloldal, azt hogy mszp és azt hogy budapesti zsidó gazdasági lobbi egy időre nyugodtan elfelejthetitek."

az általad zsidó budapesti gazdasági lobbinak nevezett lobbi, bizony most is itt van. Ez nem a "baloldal" kiváltsága. (egyébként az tény, hogy az MSZP nem baloldali, inkább vad kapitalista. Csak ellenzékben baloldaliak, de akkor mindenki, még a jobboldal is, hiszen erre van igény :DDD
@yatumux:

"Amúgy nekem még úgy tűnik, hogy a jobboldal sokkal népszerűbb mint a baloldal"

*

Akkor ugorj neki még egyszer a közvéleménykutató cégek grafikonjainak :)

Nekem úgy tűnik, hogy a Fidesz a dzsentroid pózolással, az elitista fasságaival, na meg a minden érdekcsoport minden más érdekcsoport ellen hergelésével - vagyis az ország megosztásával - sokat tett azért, hogy az emberek legyőzzék a Fidesz által sulykolt sztereotip sablonokat és elfogadható alternatívát lássanak a "kommunista utódpártban" mint kormánypártban.

Pláne, ha végül megjön az ellenzéki pártok esze és nem túlkiabálni akarják egymást, hanem együttműködni a másikkal.
@yatumux: Jaj itt az én nagyvállalati felső vezetőm! Hallom kerested a telefonszámomat te drága. Nagyon várlak egy análra! Hivjál te cuki fiú!
Nekiugrottam. Fidesz és Jobbik hm sok.

Dzsentri, klerikális, horthyista, reakciós, jaj de sokat hallottam ezeket régen.

Miközben angliában god save the queen.

Te elgondolkodtál már azon, hogy a kisember mennyire tévútra viszi az országot ?

Hogy szükség van egy "nemesi" rétegre

És jobban jártunk volna, ha a proletárok nem kergetik ki az igazi nemeseket mert most proletárokból lesz az új elit és várhatunk 1000 évet hogy valaki egy éves jövedelmét adja a nemzetnek.

Az ország megosztása. hmmm. hidd el akit 2006 október 23-án gyurcsány szétveretett az többé nem fog eltűrni olyat hogy mszp.

Verethettek újra meg újra. Ez egy nyakas nép ha verik.

Az országot ki orsztotta meg ? Ebben bizonyára más véleményünk van.

No és most látom, hogy a te kommentedből sem hiányozhat egy jó trágárság. Most valszeg az jön hogy valamelyik szülőmet fogod gyalázni :(

Tudod én egy szemüveges, öltönyös ember vagyok.
Nagyon szépen elbeszélgetek az angol nagykövettel. El is néztem párszot mszp-s rendezvényekre. Nagyon öreg, nagyon szegény, nagyon kommunista embereket láttam.

Az LMP szalonképes. Nagyon távol áll tőlem amit akarnak, de korrektek kb.

Én viszont nem is értem, hogy ebben az országban van olyan ember aki ki tudja ejteni a száján azt hogy szocialista.

Nekem ez nagyon keserű, fájdalmas szó.

Kb mint egy zsidónak a fasiszta szó.

Érthető párhuzam. Nemde ?

A feleségem szokta volt mondani: A fidesz a főnök, a választásoknál lehet politizálni, addig az átlagember jobban tenné, ha dolgozna, sportolna, szeretné a családját nem okoskodna. Mert most úgysem tehetsz semmit csak belelovalod magad a rosszkedvbe.
@csöcsös travi: Tessék definiáld a prolit. Nem kell. Ugye Te is tudod, hogy beteg dolog amit csinálsz ?

Ez valamiféle humor akar lenni ?

Te sem koptattad halálra a zeneakadémia székeit komám. De mindenkit utolér saját maga.
@Trollmagnet: Nehogy azt hidd, hogy valamiféle zsidőgyűlölő vagyok. Van pár zsidó barátom és sok divatzsidó ismerősöm. Pld CEU-ban dávidcsillaggal járkál mert így előléptették. Komolyan :)

Megdöbbent hogy az SZDSZ és Demszki micsoda teret engedett egy ilyen pici kisebbségnek.

Aki benne van a gazdasági élet sűrülyében az tudja miről beszélek.

Itt van most is, de éheznek :) Én örülök.

Félelmetes ami pld az ingatlanpiacon történt én inkább a skandinávokat támogattam volna :)
"A látszatnál is mélyebbre zuhant a Fidesz népszerűsége"

Aztan meg igy is haromszor annyian szavaznanak a fideszre, mint hazaarulo maszopra. A maszop kurvara lejaratta magat azzal, hogy pitianer rovid tavu politikai celjaiert folyamatosan a sajat orszagat tamadja kulfoldon.
Kurva Gyurcsány, megtalálta már valamelyik diplomáját ? Állítólag több is van neki, kurva nagy peche van, hogy mindegyik "elveszett".
Úgy látom a jobbos gyökerek elfoglalták az Indexet. Csak azt nem értem, miért a leghülyébbeket küldték. Igaz nekik könnyebb, mert sehova nem veszik fel őket, itt meg kidedózhatják magukat.
@yatumux:

SŰRÜLYÉBEN :-))

"Aki benne van a gazdasági élet sűrülyében az tudja miről beszélek."
- "sűrülyében" Te beszélgetsz az angol nagykövettel? :-))
Maximum amikor kiviszed neki a rendelést!
Cunci mókus! Egy szóban két helyesírási hiba? A birtokos ragot mióta írják ly-al?
Ha már regisztráltál az oldalunkon, ne legyél ennyire félénk! Ne csak szuszogj a telefonba amikor felhívsz! Feleséged tudja hogy a fiúkra gerjedsz? Vigyázz az előzményeket töröld, nehogy az asszonynak felkínálja a böngésző azt az oldalt ahol a telefonszámomat találtad!
Mit hazudozol itt össze vissza? Aki a sűrűjében szóban az egyik ű-t rövidnek, a másikat hosszúnak írja, az átgondolja mit ír. Vagyis aki átgondolva ly-t ír a birtokos ragnak, az cunci mókuskám az érettségin nem vergődhetett át. A feleséged nem zavarja, hogy egy beképzelt, hazudozó, biszexuális bunkóhoz ment hozzá?
@csöcsös travi: Ha már kimocskolódtad magad, nyugodtan lefekhetsz aludni. Te kis Kazinczy...
Ha tudod egyáltalán ki volt ő...
@No_Fidesz_No_Problem: Te barom!!! 2010-ben a Fidesz szinte nem is kampányolt, nem, mine te mocsikkampányról fírkálsz...
Mielőtt idiótaságokat fírkálgatnál, nézz már utána hány %-ot nőtt a maszop népszerűsége 2010 őta ? Elmondomneked, semmit, még a Tárkinál és az Ipsosnál sem, pedig ezek egyáltalán nem vádolhatők jobboldalisággal. A Fidesz népszerűsége csökkent ez tény, de a cik lus közepén ez természetes, és még így is magasan vezet. 2014-RE NE AGGÓDJ ISMÉT MIN NÉGYSZERES LESZ AZ ELŐNY A MASZOPPAL SZEMBEN.....
@yatumux: Itt a linkem drága ha már olyan nagyon kerested a telefonszámom. Mert gondolom a telcsidből kitörölted.
www.szexmax.com/main.php?kat=4&lang=1
@Orbán veled nem az a baj, hogy cigány vagy!: Óhajtó mondat végére felkiáltójel kell kedves yatumux.
@peti6: Mitől vagy ennyire ideges? Ennyi elütést! :-)) De jó látni hogy egy idióta narancskomancs őrjöng a gép előtt! :-))
@Orbán veled nem az a baj, hogy cigány vagy!: Mellesleg Kazinczy nyelvújító volt.
Bár lehet, hogy a SŰRÜLYÉBEN egy új magyar szó akar lenni. :-))
Most komolyan: az emberek tényleg az MSZP sírnák vissza, mert ők majd kihúznák a szarból az országot? Ennyire ne legyünk már naivak!
@Enrico72: Arra lennék kíváncsi te mihez értesz ? Ja csak a hülyeségeidet tudod durrogtatni akárcsak a fideSS. Veszíteni fogtok mindenképpen. Választási regisztráció ide vagy oda. Borítékolom.
Orbán maga mellé állítja a cigányokat és máris nagyon népszerű lesz - keine Panik
@Grabbe:

A poszt néhány judeobolsevik véglény ábrándozásairól szól, ezeket ne nevezzük embernek :)
Hogy kivezényelték a nyomorult ostoba fideszszoponc kommentelőket. Mi történhetett? Talán igaz, amit a post ír?
ez a gonosz Orbán már korán reggel kivezényli a népet a zsindexre kommentelni
@Mózsi bá: Csak a nevet cseréltem ki a hozzászólásodban, ugye nem baj? Mellesleg kijatököm aza "GY.F."?

"Ajjaj. itt nagy a baj:) Mindig elfelejtik a O.V. szimpatizánsok, hogy O.V. az embereket átverte és úgy nyerte meg a választásokat."
@yatumux: "Nehogy azt hidd, hogy valamiféle zsidőgyűlölő vagyok."

Ajjaj! Minden zsebnáci így kezdi...

Tahótlanítás gombot akarok!
@yatumux:
te egy klasszikus szalon antiszemita jobbos vagy. amolyan budai fasiszta.

"sűrülyében"

aki melldöngetősen magyar, de még magyarul se tud...
@yatumux: "Aki benne van a gazdasági élet sűrülyében az tudja miről beszélek." - "
- sűrülyében" :-))

A nagybani piac még nem a gazdasági élet "SŰRÜLYE" :-))
Te nagyképű, hazudozós fasz!
Az a gyanúm, hogy a bloggernek igaza van: veszélyben lehet a Fidesz uralom, mivel a Fidesz-fanok az eddigi nagyhangú arrogáns és gúnyolódó stílusról áttértek a pánikszerű visításra és fenyegetőzésre.
@Htiek: Találkozik az erdőben a mérges kismalac a jótündérrel. A jótündér megszólítja:
- Most teljesítem egy kívánságodat. Mit kívánsz kisgazdám?
- Anyád kisgazda!

Anno ez a vicc ment. A fidesz az általa kicsinált kisgizdapárt (persze a torgyánnak se kis szerepe volt benne) sorsára fog jutni...
@kúrórudi: Azért nem semmi, mi? Két helyesírási hiba egy szóban. Ráadásul a birtokos rag ly-al. :-)) A románok szokása ez, akik félig megtanultak magyarul. És itt adja elő a nagy embert, játssza az eszét. Igen, ahogy írod, tahótlanítás gombot követelünk! :-))
@kovi1970: " A fidesz az általa kicsinált kisgizdapárt (persze a torgyánnak se kis szerepe volt benne) sorsára fog jutni..."

Nem hiszem. Szerintem a Jobbik fog arra a sorsra jutni, ha 2014-ben pacsizik a Fidesszel.
Ez a poszt maga a késdobáló. Mindenki nekiesett mindenkinek.......
@letmetellyou: ???? kalóz ????

mafia (a párt szó hejett !!!)

hivatalos nevük:

fides mafia
@yatumux: "Aki benne van a gazdasági élet sűrülyében az tudja miről beszélek." :-))

"sűrülye" - Te! Sík hülye!
Te jobboldal "homájja"! Így írod? Vagy úgy hogy "homállya"? :-))

Miért nem indulsz a "Hüjjébb vagyok mint egy ötödikes!" versenyen, tuti nyerő lennél!

Mindenki rajtad mulat, te ostoba, felfuvalkodott hólyag. Ja! Te gondolom "hójagnak" írod. A birtokos ragokat ismételd át általános iskolában!
Te vagy a hét vicce.
@yatumux:

"Te elgondolkodtál már azon, hogy a kisember mennyire tévútra viszi az országot ? Hogy szükség van egy "nemesi" rétegre"

*

Hátbazz, hogy erről a párizsi csürhe semmit nem tudott :)

Jól ki is végeztették a szegény Lajost. Azóta van szarban Franciaország. Mert nem ülnek nekijük külottosok a nyakukon :)))
@yatumux: "sűrülyében" - Hát ez kész! :-))

"Nagyon szépen elbeszélgetek az angol nagykövettel."
- Kiket engednek az angol nagykövet közelébe? Különben ki az angol nagykövet? Mert én csak brit nagykövetről tudok.
@Mózsi bá: Naná, hogy benne lesz. Mindkettő. A hatalomért bármit, bárkivel!
@fakopács: A "sűrülyében" után ilyen apróságon ne akadj fent!
@Flúgatlan: Szerinted az előzetes regisztráció azt jelenti, hogy be kell mondanod, melyik pártra akarsz szavazni?
Regisztrációval is eldöntheted azt utolsó pillanatban, ha úgy tetszik, pillanatnyi hangulatod alapján, a szavazófülke magányában, hogy hová ikszelsz.
A regisztráció javaslata az emberek lustaságára épít. A választás napján felcíhelődnek és elmennek a szavazókörzetbe, de hónapokkal előbb nem fognak elindulni a világ másik végén kijelölt irodába regisztrálni, hogy aztán a választás napján ismét nekirugaszkodjanak.
És azt mi garantálja, hogy akik regisztrálnak, el is mennek szavazni?
Ezzel csak a legelkötelezettebb hívek mozgósíthatók, legyen szó bármely pártról. A Fidesz nagyon bízik abban, hogy van legalább 1 millió ilyenje, s még pár százezret összemachinál valahogy. A többi pártnak - most úgy tűnik - nincs ilyen mértékű biztos bázisa sem. A regisztráció tehát - jelen állás szerint - a Fidesznek kedvezne.
@Stohl András: Nem a diplomája veszett el, arany bogaram, az megvan, mindkettő. Az egyik szakdolgozata veszett el az egyetemen, amelyre - bizonyítottan - beadta.
Nagyon tájékozott lehetsz - pártod lejárató brosurájában! Ugyanakkor felettébb kiművelt, szegénykém. Azért használod - jogellenesen - nick névként egy élő, valós személy hivatalos nevét. Ezért még be is perelhetnek! Gondold meg...
süti beállítások módosítása