Petőfi utca a Facebook-on



 Kapcsolat

Küldjön ötletet, észrevételt, leleplező információt! szerk@petofiutca.hu

Alázzon meg minket a pénzével!


A Petőfi utca nem fogad el állami támogatást és nem közöl fizetett hirdetéseket. Az Ön támogatására viszont szükségünk van!
	

Bomba formában fejlődik Felcsút

2012.05.21. 12:31 petőfi utca

Újabb fejlesztéseknek köszönhetően tovább javulhatnak a már eddig is kiváló életkörülmények a Fejér megyei Felcsúton. Az 1800 lakosú község évek óta példaértékű fejlődésen megy keresztül: a mesze földön híres Kastély Óvoda, az önkormányzati hivatal és az orvosi rendelő mellett gyönyörűen állították helyre a vasúti hálózatból már több évtizede kiesett állomás-épületet is. Utóbbiban szállásolják el a Puskás Ferenc Akadémia tornáira érkező külföldi futball csapatokat. A Makovecz Imre tervezte főépületet, kiváló minőségű műfüves edzőpályákat és a rövidesen létrejövő Puskás Intézetet is magába foglaló Akadémián már megkezdték az új négyezer férőhelyes, az UEFA legmagasabb követelményeinek is megfelelő (negyedik kategóriás) ministadion építését. A hajdanán mindössze egyetlen hosszabb utcából álló kisközség titkáról kérdeztük Mészáros Lőrincet, az utóbbi hetekben a földek bérbeadásai kapcsán is sokat szereplő polgármestert. A beszélgetés videófelvételen kívüli szakaszában elhangzott az „egyfajta szakrális hely” fordulat is.

22 komment · 2 trackback

Címkék: puskás akadémia felcsút; mészáros lőrinc;

A bejegyzés trackback címe:

https://petofiutca.blog.hu/api/trackback/id/tr404518599

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Az újbeszél, a duplagondol, a múlt változtathatósága és az oligarchák – Mi köze van Orbán szómágiájának az orwelli diktatúrához? 2012.05.21. 14:33:37

“A mi fölfogásunk szerint oligarcha az a milliárdos, aki…” – fejtegette Orbán Viktor. Na de kit érdekel, hogy mi ennek a pimasz arcú, gátlástalan, cinikus kis méregzsáknak a “felfogása” egy évszázadok óta azonos érte...

Trackback: Lőjjé nekem Gyurcsány Fletót! 2012.05.21. 14:24:14

A Heti Válasz céllövöldés címlapját látva simán el tudom képzelni, hogy “ezek” éles lőszerrel sorozzák Gyurcsány, Mesterházy, Schiffer és Vona életnagyságú papírképeit a részeg kanmurikon. * *...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hát igen, ez tény. de most ez miért baj? Vagy nem baj?
Felcsút akkor teljesedne ki,ha piramist is építenének.Olyan rendeset,ne maradjon csúfságban az egyiptomiakkal összehasonlítva se,tehát úgy 150m magasat legalább.Pénz nem számít(egy kis különadó megoldja) és a közmunkásoknak is lenne melókájuk úgy 30 évig.Milyen uralkodó az akinek nincs egy rendes piramisa?!
40 millió magánadományt adott a polgármester, miből?
És miért? nálunk miért nem ad?
lopni, megyünk lopni
Matolcsy két törvényjavaslatot is elnézett!
A héten két, az EU kötelességszegési eljárásában vállalt feladatát is teljesíthette volna a kormány a jegybanki függetlenséget sértő jogszabályok módosításával, de Matolcsy miniszter mindkét javaslatot elrontotta. Így a héten a médiatörvény módosítása és a gyermekbarát igazságszolgáltatásról szóló törvények elfogadása lehet a két legnagyobb dobás.
A héten két olyan javaslatról is szavaztak volna, amelyre a kormány az Európai Unió kötelességszegési eljárásában vállalt kötelezettséget. Matolcsy György javaslatára az alaptörvényt és a jegybanktörvényt is módosították volna, de a miniszter mindkét javaslatában nevetséges hibák voltak - az alaptörvényt módosító javaslatban nem találta el a törvény nevét, amit beemelt volna az alkotmányba, a jegybanktörvényből pedig teljes egészében törölte volna azt a passzust, amely a monetáris tanács tagjainak kinevezését szabályozza -, így egyikről sem tudtak volna zárószavazást tartani.
Ráadásul a minisztérium elfelejtette leadni a törvényjavaslatokhoz a támogatott sort, azt a papírt, amin közli, melyik módosító indítványokkal ért egyet. Így végül inkább levették a napirendről a javaslatokat, amelyeket így leghamarabb már csak júniusban fogadhat el a parlament.

Bóvli kormány, bóvli ország!

Orbán az egyházak állami pénzeit is zároltatni akarja a pártoké mellett!
Szerintem a fejlődés ellenére is nagy teher Felcsútnak a komcsi vezért. ezeket a dolgokat kárpótlásként kapják, a köpködésért.
Hát, ami azt illeti, volt már néhány eszement vérengző tömeggyilkos baromállat az utóbbi évszázadban, aki szülőfalujából / városából perverz önimádata kultuszának centrumát építtette ki. Akár annak inaszakadt munkában hallelujázó közreműködésével, és "hőn izzó szeretetével" is megtámogatva ...

Örüljünk, hogy ez itt még nem vérengzik és tömeggyilkol. Csak simán egy útszéli senki, akit egekig magasztalás helyett az összes többi eddig volt barna, zöld, sárga, kék, és piros pártszínezetű önjelölt messiás és népmegváltó félisten mellett kéne az árokba taszajtani, ővelük együtt.
Meghirdetem a LEGYÉL TE IS FELCSÚTI! mozgalmat. A mozgalom lényege, hogy veszek egy parasztházat Felcsúton és aki akar bejelentkezhet oda, így felcsúti lakosként beleszólhat a helyi politikába, szavazhat, leválthatja a polgármestert, stb. stb. A bejelentkezett állampolgárok leveleit átveszem, azokat elküldöm a megjelölt tartózkodási helyre, ügyintézést helyben meghatalmazás ellenében vállalok. Legyünk felcsútiak, hogy megváltozzon ott is a világ!
;)
Szánalmas, és ez a barom még büszke is rá, hogy a mástól lopott pénzt zsákszámra hordják hozzájuk.
-...az én magánadományom ...ööö... negyvenmillió forint volt...
(pofon: miből, te szemétláda? miből?)

-...a viktor olyan, ha a pápával kell beszélni, akkó a pápával tárgyal, ha királlyal kell, a királlyal, ha a segédmunkással, akkor a segédmunkással.
(üljél rendesen fiam, ne úgy, mint egy tsz-elnök)
-...egy gusztustalan sportág a politika. de hát van aki erre született. hogy politizáljon.

-...erkölcsileg azt gondolom, hogy nagyon sokat jelent.
(pofon. bazmeg, erkölcsileg az gondolod? magyar szórend az semmi? nem baj, hogy mást jelent?)

-európai szinten mi áll magasabban : a magyar politikai kultúra vagy a magyar politikai kultúra?
-háhá. azt gondolom, a magyar futballkultúra.
(végignézve a riportot, egyetértünk)
Mi a titok? Nem titok: Orbán!
Ez a 40 millió, meg miből elég érdekes kritika a Gyurcsány droidoktól..

Gyurcsány milliárdokat lopott, és még így is adót csalt.

Adni meg semmire nem adott.

Vegyetek inkább példát barmok azokról akik tesznek is valamit a településükért ahol élnek.

Tudom.
Nektek jobban bejön Demszky,, amint bejár Budapestre dolgozni a terepjárójával, miközben 20 évig építi lankadatlan a 4-es metrót, melynek pénzügyeit Hagyó elftárs intézi.
"...Bizalommal és várakozással fogadtam a rendszerváltás magyar módját,
reméltem, hogy az ekkori bosszúért lihegő MDF helyett a rokonszenves Fidesz
befolyásolja majd a hatalmat, igen, a fiatalok...

És évről évre jobban megharagudtam rájuk. Mert kiárusították fiatalságukat,
tisztaságukat, hitelességüket. Kiderült, hogy csak választásoktól
választásokig terjed a látóterük, soha ...nem lesz belőlük a szó churchilli
értelmében államférfi, csak politikai sakálok csoportja. Valaki egyszer
figyelmeztetett: - Vigyázz! Ezek bűnözők!
Nem hittem el. Ma már tudom. S Orbán Viktor neve számomra szimbólummá vált.
Egy nyolcvan év óta lezüllött ország még mélyebb politikai lezüllesztésének
a szimbólumává. Holott a sors megadta neki a ritka lehetőséget, hogy sarokkő
lehetett volna a magyar történelemben. De ő pénzt akart keresni. Népvezér
akart lenni. Tündökölni akart az emberek felett. Ezt is megkapta. Látni
fogjuk még, amint eldobott kőként az út szélén hever."

Fenti sorokat 2005-ben Popper Péter írta. Mit írna ma?
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: ostoba troll!!
A 4-es metró építését 1998-ban ki a jó bánatos pékfarka állíttatta le?
Már vígan működhetne, sőt lassan az aktuális felújításán lehetne agyalni, ha az agyatlan erőből politizáló Fütyik nem hatalmi erőfölényből politizáltak volna meg még most is
www.youtube.com/watch?v=1Ao99RIKyd8
Felcsút mint Törpfalva. :-)

Semmi bajom se lenne Orbánnal, ha képességeiből futná az egész ország felvirágoztatására, de amint láthatjuk, csak egyetlen, picike községet képes felfuttatni. Majd ez lesz Orbánisztán új fővárosa.
Csodás kilátások...
istenem,de rühellem ezeket a férgeket.
Jogállampárt

Orbán eldöntötte az irányt: kitömik a Közgépen keresztül a pártkasszát, a többiektől pedig elveszik az állami támogatást. Indulhat az egyenlő feltételeken alapuló választási kampány!

www.vagy.hu/tartalom/cikk/2321_jogallampart
felcsúti vagyok. higyjétek el, hogy sok, nagyon sok felcsúti rühelli ezt az egész kirakatdisznóólat, amit abból a helyből csináltak, ahol születtünk, felnőttünk, ahol élünk. szombat-vasárnap nem lehet megmozdulni a faluban, mert az egész kisebb, mint egy hangya segglyuka, de focikupákat, seggnyaló versenyeket rendeznek, amire tömegével jönnek autókkal, buszokkal.
ez a falu, higyjétek el, már nem a felcsútiaké.
és a polgármester sem a mi polgármesterünk, hanem orbáné.
süti beállítások módosítása