Petőfi utca a Facebook-on



 Kapcsolat

Küldjön ötletet, észrevételt, leleplező információt! szerk@petofiutca.hu

Alázzon meg minket a pénzével!


A Petőfi utca nem fogad el állami támogatást és nem közöl fizetett hirdetéseket. Az Ön támogatására viszont szükségünk van!
	

Génvizsgálattal bizonyítja egy jobbikos, hogy nem roma és zsidó

2012.05.14. 01:51 petőfi utca

Egy 2010 szeptemberében (két héttel az önkormányzati választások előtt) készült orvosi lelet terjed az interneten arról, hogy a páciens "genetikai vizsgálata során nem találtak roma és zsidó népcsoportra jellemző genetikai génváltozatot". A genetikai vizsgálatot állítólag egy Zala megyei jobbikos készíttette.

Nyilvánvalóan nincs az a Moszad-ügynök, aki első ránézésre ne gondolná a dokumentumot ordas nagy hoaxnak. Csakhogy a hírt megerősítette, és még a bravúros génállományú politikust is megszólaltatta a Jobbikhoz rendkívül közelálló, ismert szélsőjobboldali hírportál. A beazonosítatlan jobbikos nyilatkozata szerint: „A genetikakutató doktor azt mondta, hogy ezzel 100% bizonyossággal meghatározható a származási kérdés, felmenői rendszerben. A cég garanciát is vállal az eredményre, ugyanis nemzetközi szabványok szerint dolgoznak, így bíróságok előtt is megáll a hitelesített lelet.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bár a leletről terjedő másolaton a megrendelőre és a szolgáltatóra vonatkozó összes adatot kitakarták, könnyen kideríthető, hogy a vizsgálatot készítő cég a Nagy Gén Diagnosztikai és Kutatási Központ. A lelet szerint a DNS-profil-vizsgálatot családfakutatás céljából készítették el, de a cég honlapjának nyitó oldalán jelenleg külön felhívják a figyelmet, hogy családfa vizsgálattal nem foglalkoznak.

A Kft. tulajdonosai Dr. Nagy Zsolt genetikai szakértő és – nyilvánvalóan csendestársként – a jelenleg Olaszországban játszó Benedek Tibor, olimpia bajnok vízilabdázó, akinek nagyapja egyébként 1938-ban a zsidótörvények miatt kényszerült évekre félbehagyni rendkívül sikeres színészi pályafutását. Dr. Nagy Zsolt facebook-profilja nem árul el semmilyen ideológiai vagy politikai orientációt.

Kövesd a Petőfi utcát a facebookon is!

 

 

263 komment · 5 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://petofiutca.blog.hu/api/trackback/id/tr504507028

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A Fidesz nem hisz magában 2012.05.16. 04:42:19

"Mikor van vége a demokráciának?" - kérdezi Török Gábor, majd kifejti, hogy még nincs. Egyetértek vele. A Fidesz demokrácia-romboló pótcselekvéssorozata a végtelen önbizalomhiányukból fakad, abból, hogy képtelenek a valós teljesítményre, és ezt tudják....

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.05.14. 10:03:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Megdöbbentő eredményt hozott a szélsőjobboldali férfi génvizsgálata 2012.05.14. 09:23:54

Egyik olvasónk jóvoltából blogunk megdöbbentő háttér-információkhoz jutott az interneten keringő, állítólag egy szélsőjobboldali állampolgár családfakutatásához készült szakértői véleménnyel kapcsolatban. Bár a világhálón terjedő anyag - amivel kapcsol...

Trackback: Megdöbbentő eredményt hozott a szélsőjobboldali férfi génvizsgálata 2012.05.14. 09:22:22

Egyik olvasónk jóvoltából blogunk megdöbbentő háttér-információkhoz jutott az interneten keringő, állítólag egy szélsőjobboldali állampolgár családfakutatásához készült szakértői véleménnyel kapcsolatban. Bár a világhálón terjedő anyag - amivel kapcsol...

Trackback: Megdöbbentő eredményt hozott a szélsőjobboldali férfi génvizsgálata 2012.05.14. 09:22:04

Egyik olvasónk jóvoltából blogunk megdöbbentő háttér-információkhoz jutott az interneten keringő, állítólag egy szélsőjobboldali állampolgár családfakutatásához készült szakértői véleménnyel kapcsolatban. Bár a világhálón terjedő anyag - amivel kapcsol...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Halihó: haaaat...
mikor volt itt perzsa megszallas utoljara?

mert a torokbol is alig maradt, a betelepitett szlav nepcsoportok es a german megszallas joval dominansabbb ebbol a szempontbol.
@libbancs: :DD

Ha egy mondatban szerepel a genetika meg a zsidók, akkor ez triggereli ezt a kimenetet nálad? Logikailag ugyanis éppen szembemegy a posztban leírt tényekkel :)
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Azért a törökök csak itt voltak 150 évig.
@látjátok feleim szümtükkel:

Szerintem most kezdenek bexarni kurucéknál, hisz a kis Göbbelsnek nevezett Novák szlovák, míg Melnyikov(Molnár Balázs ) zsidó gyökerekkel rendelkezik.
Legalábbis ilyeneket olvasgatni a konkurrens széljobb prtálokon.

Oszt mi van ha őket is a magyar nemzettestbe befurakodott idegen elemeknek, magyarellenesnek minősíti majd egy árjásító bizottság? :O)))
@Vezérigazgató elvtárs: Ez a komment a naivitás csúcsa. Mit gondolsz, miért nem áramlik hazaszerető cigányság és zsidóság a jobbikba? Mit gondolsz, miért van olyan jobbikos, akinek fontos, hogy bizonyítani tudja, hogy nem cigány és nem zsidó?

A jobbik azoknak van, akik elhiszik, hogy a hazaszeretet származási kérdés. Ha te nem hiszed el, válassz másik pártot, mert csak idő kérdése hogy kiutáljanak, ha eddig nem tették, mert kis mocskos libsi vagy, ha cigányokat akarsz a jobbikba, rendes magyar ember a cigányterror idején nem közösködik cigányokkal.

Egyébként érdekes módon a hazaszeretet még csak politikai nézettől sem függ, ha ezt is észreveszi valaki, máris sokkal jobban érzi magát, mert nem kell azon idegeskedjen, hogy melyik párt micsinál, mert egyiket sem tartja a sajátjának. Neked nagyon érdemes lenne azon elgondolkodni, hogy fontos-e vágynod arra, hogy a jobbik befogadjon hazaszerető cigányokat. Egyfelől sose fog teljesülni, másfelől ha neked ennyire felelősségteljes gondolataid vannak, ne pazarold populistákra.
@Putyilov gyári melós: no erről van szó, Vezérigazgató elvtárs. Méghogy hazaszerető zsidókat meg cigányokat a jobbikba.. az csak támadási felület, és elszéled a választói kör zöme.
@Putyilov gyári melós: Molnár Balázs a Melnyikov? Istenem, először az Internetto, később az Index fórumában ezerszer szénné szívattam. Kis arrogáns pöcs volt, szerintem néha sírva is fakadt....

Ej, ej, a régi szép idők! :DDDDD
@Paradigma:

Már bocs, ez logikátlan. Miért ne lehetne zsidó is vén kéjenc?
IQ-teszttel tudom bizonyítani, hogy nem vagyok Jobbikos. 100% megbízható.
Nem véletlen, hogy nem foglalkoznak családfakutatással, 18 lókuszt vizsgálva lófaszt lehet megállapítani, nem részletes fajtérképet. Még ha a 18 gén - mondok egy irreálisan nagy számot - negyedének lennének cigány és zsidó variánsai, akkor is 30% valószínűséggel sikkadna el egy ZSIDÓCIGÁNY NAGYFATER a teszten.

A kft. amúgy jól csinálja. Addig, amíg a hülyemagyar kifizeti, ráír ő bármit a leletre, amit csak hallani szeretne.
Kár ilyen drága genetikai vizsgálatra pénzt pazarolni. Én 5 liter vérből meg tudom állapítani ugyanezt sokkal nagyobb pontossággal, ráadásul ingyen.
@Halihó: :DDDD, meg a többinél. Azon is aki komolyan veszi ezt a témát.
http://sites.google.com/site/jafetie/genetikaéstörténelem2

Olvassatok egy kicsit drága kommunikáció- média- elméletiszociológus meg strand és diszkó szakos "dplomás" barátocskáim, ha már hülyék vagytok a genetikához.
@kitiltott kennimekkormikk: Bármelyik kommunikáció- média- elméletiszociológus meg strand és diszkó szakos "dplomás" meg tudná mondani, hogy ilyen komoly témákban nem bizonytalan forrásból származó, anonim szerzők cikkéből kell elsődlegesen tájékozódni.
Nem zsidó, nem cigány, hanem patkány.
Gratula, immár nemcsak blog, hanem "nagycikk" is lett nektek hála a sok rettegés.....
Egy marha túlbuzgó jobbikos miatt állatalánosítani..... ejnye nem szép dolog. Inkább a parlamenti felszólalásokat böngésszétek ne ezt a baromságot.
@rooklin:

"Nem véletlen, hogy nem foglalkoznak családfakutatással, 18 lókuszt vizsgálva lófaszt lehet megállapítani, nem részletes fajtérképet. "

*

Az eekh.hu - Egészségügyi Engedélyezési Hivatal - adatbázisában nem találni Dr. Nagy Zsolt nevű klinikai genetikust, sem molekuláris genetikust, pedig abban minden orvos benne van, még azok is, akik valamilyen ok miatt nem praktizálnak.

*

A posztban említett "genetikai szakértő" státusz meg egy értelmezhetetlen kategória.
butushka: Érdekes érvelés a tudományos érvekkel szemben a tekintélyelvvel jönni. Ezexerint ha én magyarázom el neked az ikerparadoxon feloldását, akkor az hülyeség, ha Einstein akkor bizonyítás...
@agresszív hájfej, legalább mozgott aznap valamit: A nürnbergi fajelmélet szerint az ős magyarok nem voltak árják, hanem csak egy turáni söpredék.
Nagyon elszomorító,és túlzás nélkül mondhatjuk, hogy rettenetes ez az egész. Azért, mert egy laboratórium elvállalta a faji alapú tesztelést. A géndiagonosztikát mindenhatónak állítják be a sikeres krimi sorozatok, de aki olvasgat róla, megtudhatja, hogy személy azonosításon és egyenesági (férfiági) leszármazás igazolásán kívül szinte semmit nem tud biztosan kimutatni. Nem a vizsgálatot kérő személyen kellene elverni a port, hanem a tudományosan nem alátámasztható eredményt kiadó cégen. Ha azt kérném tőlük, hogy igazolják, nem voltak vámpírok a családtagjaim között, megfelelő összegért cserébe kezembe nyomnának egy ezt igazoló papírt????
Egyre vigyázzanak: nehogy cigány és/vagy zsidó kitüntetésben részesítsék a képviselőt! Gondolom figyelnek majd erre. Az esetben, ha volna már neki ilyen, sürgősen vonják meg tőle!
Érdekes és tanulságos ügy.

Hülye, aki azt hiszi, genetikailag meg lehet határozni ki a zsidó, cigány, vagy hülye az, aki tagadja a rasszok létezését, egyedi azonosítójeleik létét?

Hülye aki ezért fizet, vagy pénzéhes csaló, aki "képes" ilyen igazolást kiállítani?

Ki tudja megmondani, kinek van igaza?
Kit csaptak be és ki az aki becsapja az embereket?
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: "csak gondolom belem kivantal kotni, egy kcisit szemelyeskedni. nem engem minosit..."

Rosszul gondolod, mert az érdeklődésem oka, hogy már sokszor hivatkoztál az illető műveire, és kíváncsi lettem rá. Egyébként szívesen olvasom a hozzászólásaidat mindaddig, amíg az indulat el nem szokott uralkodni rajtad, szóval nem személyeskedek veled. Mindössze rámutattam arra, hogy a te etalonod sem mindenkinek etalon. mellesleg a háborúk borzalmairól magyar írók és költők is írtak, biztos jobbakat is mint Vonnegut ( Radnóti, Pilinszki). Az elszomorít, hogy az általad felsorolt magyar írókat nem szereted, de hát ugye ízlések és pofonok különbözőek.

Azért ha nem veszed zokon, időnként gondolhatnál arra is, hogy minden kutya bátran mer a kerítésen átugatni. Aki a kerítésen belül él, annak viszont az a mérce, hogy "itt élned, s halnod kell". aki belül van annak tenni is kell. Azt hiszem ebbe a születéstől az adózáson át, a halálig minden benne van.
@Kentauró7:
A következő évtized biznisze a génhamisítás lesz :O)))

Nem doktorikat hamisítanak majd a politikus nagyfejűek, hanem genetikai igazolásokat.

Már látom magam előtt az Expressz hírdetését:
Megbízható ősmagyar génekkel rendelkező, törzskönyvezett egyén, megfelelő díjazás ellenében köpet és nyálkahártya mintát elad. Szükség esetén és további díjazás ellenében nemesi kutyabőrt is biztosítok. :O)))
@dr. Kóser Malac: "Csak befektetés."

Miért? Te nem szavaztál a rendszerváltásra? Arra, hogy kapitalizmussal váltsuk fel a szocializmust? Nos ez együtt jár a befekteteéskekkel. Egyébként meg ne add az ártatlant, a szocialista állam is gyártott fegyvert, és nem azért, hogy ágyba bújjon vele.

A génvizsgálat nem egy elitélendő vállalkozás. Nagyon sok származási bizonytalanság adódik az életben, amiről neked talán elképzelésed sincs. Ezek bírósági vizsgálata nehézkes, és eléggé drága volt már a rendszerváltás előtt is. Ha egy ügyes vállalkozás ezt olcsóbban megcsinálja, neked mi bajod van ezzel?
@Putyilov gyári melós:

Vigyázz, mert a tipp adót is szokták büntetni.
@látjátok feleim szümtükkel:

Ki nem xarja le?
Inkább rohanok, oszt levédetem, hogy a sok balek nekem tejeljen :O)))

Amúgy emlékszik még valaki Csoüri Sándor elvtársra?
Ő a Magyarok Világszövetsége pénzéből addig kutatgatta az őseit, amíg találtak neki a cigány helyett kun ősöket.
Asszem 3 millióba került az MVSZnek, oszt elég Csoóri elvtársra ránézni.
Hiába no, akkor még nem volt hormonkezelés, mint amit Orbán is rendszeresen kap.
"Dr. Nagy Zsolt facebook-profilja nem árul el semmilyen ideológiai vagy politikai orientációt."

Nyomozgatunk, nyomozgatunk? Nem kéne ezt inkább a profikra bízni?
Tényleg hülyeség a genetikai teszt, mivel sokkal egyszerűbben meg lehet állapítani a származást: Ha megszagolom és büdös, akkor zsidó.-:))
Nevetséges! ilyen embereknek hiszünk, mint politikus? Jó pénzért, ha akarja, még jósolok is neki. Bármit.
A legtobb jobbikos belterjes, igy a genetikai vizsgalatnak nincs ertelme.
@látjátok feleim szümtükkel:
Gondolom, neked a gondolkodó és humorral rendelkező ember nem kategória, csak az olyasmi, mint a magyar (amely egyébként a jelentősen keverék népek egyike:). Kurt Vonnegut a világ egyik legnagyobb írója volt, mert olyanokat tudott leírni, ami a világon minden ember számára lényeges, fontos és időtálló. És nem mellesleg még a legkeserűbb szavain is nevetni lehet. Rajtatok meg a legkevésbé.
@látjátok feleim szümtükkel:

Hehe, hun teccett élni az elmútt 22 évben?

Én olyan szavazásról nem tudok, amit az elvtárs említ.

A népet nem nagyon kérdezték meg anno erről az elvtársurak, arról meg végképp nem volt szó, hogy ez az egész kapitalizmus arról szól, hogy jónép 3-5%a gyarmatosítja, egyszerűen eladja rabszolgának a nagy többség 80%ot.
A fasznak kell ilyen kapitalizmus, amely csak a párszázaléknyi elit és a seggnyalóik jóléltét szolgálja.
A szabadesésben lévő tesztváros a fideszes ámokfutás miatt!
Három éve vezeti Pécset Páva Zsolt, ami egy önkormányzati ciklus háromnegyede, szóval eljött az ideje a számvetésnek. Sok csillogás, kevés tartalom, de legalább mi pécsiek idő előtt megtapasztalhattuk, hogy mit hoz az országnak a Fidesz uralom.

Még nap is elbújt a felhők mögé azon a jeles napon, amikor Páva Zsolt pécsi polgármesterségének harmadik évfordulóját ünnepeljük, és ki hibáztathatná ezért? Az elmúlt három év jó eséllyel megpecsételheti Pécs sorsát - Páva mentségére legyen mondva, hogy az ezt megelőző három is majdnem ennyire káros volt a város számára. Három év távlatából már jól látni, hogy 2009 májusa és azt követő szűk egy év a Nemzeti Együttműködés Rendszerének előjátéka volt, bepillantás a jövőbe. A pár évvel korábban még az örökös ellenzéki létre berendezkedő Pávának így nem csupán a polgármesterség, hanem a közgyűlési többség is az ölébe pottyant.

Sajátos fintora a sorsnak, hogy a Fideszen belül pehelysúlyúnak számító ügyvéd semmit sem tudott kezdeni ezekkel az ajándékokkal, csupán az arcát adta az einstand nagyüzem beindulásához. Páva Zsolt polgármesterségét az eddig történtek alapján inkább Bánki-Szebelédi , avagy Várhegyi-korszaknak kellene elneveznünk, mintsem Páva-korszaknak, ez a három ember - a Fidesz száműzetés előtt álló regionális pártigazgatója, és a párt örökös kampányguruja - ugyanis sokkal jobban rajtahagyta a keze nyomát a városon, mint annak állítólagos első embere.

A Széchenyi téren megejtett népünnepélyszerű beiktatásról kezdve a Nagy Októberi Vízműfoglaláson át egészen a Pécs2010 beruházások maradékának leosztásáig Páva nem csinált mást, mint arcát és aláírását adta mindenhez, ami bizonyos szempontból be is jött, hiszen 2010 őszén komolyan vehető program nélkül választották újra. Mindennek persze meglett az ára, amit a politika természetéből kiindulva természetesen nem elsősorban Páva Zsoltnak, hanem Pécs lakóinak kell majd megfizetnie.

A pécsieknek is nagyon elege van ebből a bóvlista bandából!
En azt hittem (frankon!!) hogy ez egy hircsarda bejegyzes :D
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Ezt cáfolnám. Egész Közép-Európa és Kelet-Európa eredetileg rokonságban állt egymással és a genetikai hasonlóság ennek is köszönhető, a jelenleg beszélt nyelvtől függetlenül. Genetikailag például a lengyelek, horvátok, ukránok és érdekes módon a hollandok egész közeli rokonaink (Kalevi Viík).

A népek vándorlása nem úgy zajlott, hogy jött egy nép valahonnan, kiírtotta aki ott élt, majd jött a következő aki szintén kiírtotta az előzőt. Valójában egy eredetileg egymással rokon alapnépességre telepedtek rá egymásután érkező, általában kisebb számú és eleve vegyes néptöredékek. Az ide-oda település nyelvet is hozott, de ettől függetlenül is terjedt a kultúra és a nyelv. Egy sikeresebb kultúra nyelve népcsere nélkül is elterjedt, ráépülve az alapnyelvre. A nyelvcsere tehát, nem feltétlenül jelentett népcserét, jó példa erre Latin-Amerikában például Peru, Bolívia, ahol a nép indián, a nyelv spanyol, de ennél közelebbi példa például Románia.

Tehát az, hogy kinek az őse lett magyar, ki német és ki szlovák, tulajdonképpen a véletlen művének is mondható. A magyarság szerintem olyasmi fejlődésen esett át, mint a bolgároké, csak itt az alapnépesség finnugor nyelvű volt (ott szláv), a rátelepülő államalapító nép meg török, mint a bolgároknál. A szlávok egyrésze szerintem, egy eredetileg szintén finnugor nyelvű alapnépesség és több-kevesebb domináns indoerópai elem keresztezéséből jött létre, nyelvük is hordoz finnugor és indoerópai elemeket (az orosz nyelv például a magyarhoz hasonlóan ragoz mindent, ugyanakkor előljárókat is használ.

A magyar történelemkutatás tragédiája, hogy Árpádékat próbálja visszakövetni, de mindenhol törököket talál. A magyarok őstörténete valójában nem terjed túl a Kárpát-medencén és a Fekete-tenger északi részén. Ha a hunok, vagy gepidák alapítottak volna tartós államot, a nép akkor is ugyanez lenne, amelyik itt él, az államalapító nép pedig felolvadt volna Árpádékhoz hasonlóan, az itt élő finnugor nyelvű népességben.

Boldogabbak lennénk, ha mi is abból indulnánk ki, mint a románok, hogy a magyarok azok, akik itt éltek, csak mi velük ellentétben megőriztük a nyelvünket.
A genetikai vizsgálat kizárta a zsidó, vagy cigány elemet, viszont kiderült, hogy az illető albán származású.
Ha a full zsidó anyakönyvét vagy a metélt farkát lobogtatná akkor is sírnátok?
@látjátok feleim szümtükkel:

"Miért? Te nem szavaztál a rendszerváltásra? Arra, hogy kapitalizmussal váltsuk fel a szocializmust?"

Ez meg miféle kérdés?

Erről soha nem volt népszavazás :)
@Bölcs Lázadó:

"Jól átbaszták az ostoba jobbikost is, nyilván csak nyilvántartásba veszik az okos zsidók a gójokat, hogy kik azok, akik genetikailag is alábbvalóbbak. Ennek a jobbikos parasztnak most már bizonyítványa is van a birkalelkű nyomorult szolga génjeiről. Mehet vissza liftkezelőnek meg mosogatónak..."

Az anyád aki a kecskebaszó, hazug tolvaj Ábrahám direkt leszármazottja épp néhány lóval közösült kóserül és ebből a nászból születtél te is te zsidó-patkány.
Te és fajtád a legalsóbbrendűbb féreg az univerzumban. Rendszertanilag nincs lejjebb.
@Guilelmus:

büdös mellett a gnóm, dülledt szemű, hatalmas orrú, büdös szájú, ápolatlan, idétlen is fajtajellegük
A strasbourgi bíróság azt is kimondta, hogy a vulgaritás önmagában nem esik kívül a szólásszabadság védőkörén.
Egy szólás stílusát minden újságíró maga választhatja meg: „a stílus a kommunikáció része, a kifejezés formája a vélemény tartalmával egyetemben védettnek minősül”.
@xenuka: koszonjuk, hogy megerositetted egy kommentelotarsunk hozzaszolasat, miszerint intelligencia teszttel bizonyithato ha valaki nem jobbikos...
@AnnaKarenina: "Kurt Vonnegut a világ egyik legnagyobb írója volt, mert olyanokat tudott leírni, ami a világon minden ember számára lényeges, fontos és időtálló."

Tudod, ha nem a Magyar Népköztársaságban éltem volna le az életem jelentős részét, hanem az USA-ban, én is tudtam volna regényeket írni. Így viszont kénytelen voltam dolgozni, hogy megélhessek. Egyébként magyar írók is tudtak és tudnak olyanokat írni, amely a világon minden ember számára lényeges, fontos és időt álló. Talán elég Madách Imrére gondolni.
@látjátok feleim szümtükkel: Vonnegut is munka mellett kezdett el irni es adta el az irasait, novellait lapoknak...

kesobb lett csak profi iro.
@xenuka:
Nem az anyakönyvét és nem a farkát vizsgálta ez a zsidó tulajdonú genetikai intézet, úgyhogy akár zsidó anyakönyve és metszett farka is lehet ennek a jobbikos kreténnek. :O)))
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Tudod más dolog egy kapitalista rendszerben eladni az írásodat, és más dolog volt a mi szocializmusunkban. Míg ott nem, itt nálunk megírták az egyetemi felvételi jelenkezéshez kötelezően csatolandó munkáltatói ajánlásban, hogy a felvételemet és tanulmányaimat nem gátolják, de nincs szükségük rám. Kedves igaz?
ha én zsidó cigány lennék agyon is lőném magam meg 1-2 fajtatársamat előtte :)
@Luzercica:
1.: Nem csak fele igaz, az egész sztori igaz.
2.: Az említett bajnok közleményben tudatta, hogy kiszállt a cégből.
@kelgyo: Igen, olvasom az ezzel kapcsolatos mai híreket. Az első pontra nem tudok mit válaszolni, mert továbbra is döbbenetesnek tartom, hogy valakinek ilyen eszébe juthat.
Az jó hír, hogy közleményben elhatárolódott ettől a nevetséges dokumentumtól, de ne beszéljünk még a kiszállásáról múlt időben, hisz itt szerintem komoly pénzekről van szó, amit nem lehet egy csettintéssel lezárni. Szerintem sosem fogjuk megtudni, valójában mikor száll ki a cégből (ha egyáltalán kiszáll). Talán majd erről is ad ki közleményt. Egyébként az olimpia előtt nem is lehetett más választása, mint elhatárolódni az ilyen sztoriktól, szerintem.
@Luzercica: Az egészben sok egyéb mellett az gondolkodtat el, hogy a cég vezetője etikai okra hivatkozik, egy ilyen kérés elutasításaként, mentegetőzik, hogy a cég mentes ilyen dolgoktól, ugyanakkor a leletből nyilvánvaló, hogy a kliens kifejezetten e két tényezőre kért vizsgálatot, és egyúttal a lapon ott vannak felsorolva a vizsgált genetikai tényezők. Nekem ez azt az üzenetet hordozza, hogy ők tudják, mely géneket kell vizsgálni. Különben milyen alapon vállalták fel egyáltalán?
De ha a pasi átverése volt a cél, akkor mi a biztosíték, hogy mással nem ezt teszik?
Ebből egy normális országban egy ilyen cég jól nem jöhet ki. Pontosabban ilyesmi miatt nem szabad hogy jól jöjjön ki.
@kelgyo: Azt gondolom, egy génvizsgálattal foglalkozó cégnél még a takarítónőnek is tudnia kell, mely géneket kell vizsgálni. Nem hinném, hogy ez volt az első kiadott eredményük, csak ezt sikerült felkapnia a médiának.
Egy "normális" országban az emberek dolgoznak és nem lobogtatnak ilyen papírokat.
@ezanicknevem2: És milyen gazdagon halnál meg....!
Szerintem a vizsgálat ára így is csillagászati lehetett.
És akkor felmerül még egy kérdés: a jobbikos egy reggel felébredve rájött, hogy neki kell egy ilyen papír a lelki békéjéhez, avagy a pártja melegen ajánlotta, hogy villantson valami igazolást, mert a gyanú árnyéka felvetődött valaki(k)ben...
Hát nehezen tudtam ülve végigolvasni ezt a bődületes mennyiségű baromságot, amit itt egyesek összehoztak (igen, tehát nem a cikken és a vérvonalát kutató jobbikoson, hanem az egyes retardált kommentelők agymenésein dőltem a nevetéstől :D).
De nézzük csak szépen sorjában:

1.) Kinek mi köze ahhoz, hogy valaki milyen vizsgálatot, milyen célból folytat le? Engem baromira nem érdekelne, ha holnap valaki - a magyar beütéstől irtózva - ugyanilyen vizsgálat elkészítését kérné (tudom, tudom hülye liberális vagyok... ja nem, most jut eszembe konzervatív, vagy csak a világ változott meg? :))

2.) Azok fuldokolnak a legjobban, akik valamilyen módon érintettek a dologban és akik állandóan azt prüszkölik, hogy a magyar "kevert" nemzetiség (halkan jegyezzük meg, hogy kevésbé mint más népek, kivéve talán az afrikai nációkat, ahol machetével ügyelnek a tiszta génállományra). Hol a probléma, ha valaki szeretne egy kicsit tisztábban látni származását illetően, a nagy "keveredést" elkerülendő? :)

3.) Világos, hogy a jobbikos kolléga vélhetően nem családfakutatási célból döntött a kutatás elvégzése mellett, de akkor is - visszatérve az 1-es ponthoz - kinek van joga megmondani, hogy ki milyen vizsgálatot hajtson (vagy ne hajtson) végre magán? Elvégre nem volt feltüntetve, hogy a zsidó vagy cigány származásra utaló génváltozatok bárminemű negatív attribútummal bírnának.

A magukat érintettnek vélőknek tehát én is egy vizsgálatot ajánlanék: önvizsgálatot.
@kelgyo: Bocsánat. Az előző bejegyzésem neked szánt válasz akart lenni.
@Atisz: Elvégre nem volt feltüntetve, hogy a zsidó vagy cigány származásra utaló génváltozatok bárminemű negatív attribútummal bírnának.

Ezt a mondatodat ki kellene függeszteni minden pártban a leglátványosabb falra.
@Luzercica: Szerintem ez természetes, bár ha a balliberális oldal bevezeti a gondolatrendőrséget, akkor ennek a problémának az elejét lehet venni :)
@Luzercica:

na ha már ilyen magas lóról válaszolgatsz nekem...

mond már el légy szíves ... miért te mondod meg mi való 1 normális országba és mi nem hm ?:)

ha én papírt akarok róla és megfizetem az árát hát lesz papírom

ha lobogtatni akarom akkor lobogtatom

és nem te döntöd el hogy mi a helyes és mi nem :)

valamint nem a jobbik kérte a papírt hazudj ne kombinálj ne gyárts össze esküvést

és ha lehet ne is reagálj írásomra mert megint hazudsz valamit amire megint válaszolnom kell hogy leírjam nem igaz .. és sose lesz vége :(

ördögi kör ez :/

inkább élvezd az életet :))
"Világos, hogy a jobbikos kolléga vélhetően nem családfakutatási célból döntött a kutatás elvégzése mellett"

mert mitől olyan világos? ő mondta? vagy megírta az index mert akkor nyilván igaz (haha)
de abba igazad van semmi köze nincs hozzá senkinek
@ezanicknevem2: Én kérek elnézést, hogy nem bírom ki, és mégiscsak válaszolok, bár szigorúan megtiltottad.
Nem én döntöm el és nem te, hogy mi való egy "normális" országba, hanem az erkölcsi érzékünk.
Nagy úr phd-s doktor, nem orvos egyébként, búzagenetikával foglakozott az egyetemen.
@teaparty: Talán a búza nem volt annyira kifizetődő, mint egy árja papírlobogtató.
@Luzercica:

gondoltam hogy nem bírod ki ...
valamint az "erkölcsi érzékünk" szerint miért is nem fér bele ez e fajta DNS vizsgálat?

valaki büszke a zsidóságára akkor valaki had legyen büszke arra hogy nem az (vagy arra hogy árja: kék szem szőke haj stb)

egyszerűen nem érthetőek az érveid sajnálom változz meg!
@ezanicknevem2: Sajnos a te érveid felülírnak mindent, észérvek, úgyhogy nem merek további vitába bocsátkozni.
Azért egy csendes megjegyzésem lenne.
Nem is tudtam, hogy az árja ismérve a kék szem, szőke haj.
Ha valami hiányzik belőlünk, vagy nincs, arra nem is lehetünk büszkék. Csak arra, amit elértünk. A faji és vallási hovatartozásnak semmi köze a büszkeséghez.
Ha megváltozom, és szófogadó cicamica leszek, miről fogunk vitatkozni?
@mese1: Vágom, csak görbe tükröt próbáltam tartani elé...
@kelgyo: Nekem fekete haj/barna szemek párosítással vajon mennyibe kerülne egy ilyen papírt szereznem?
Ahogy elnézem itt a kommenteket, sietek venni 3 doboz platinaszőke hajfestéket.
@kelgyo: "Persze, hogy világos, nem kell ahhoz semmi cikk, elég a leletet megnézni. Akit ma szép hazánkban kizárólag a cigány és zsidó gének zavarnak, annak egyértelmű a szemlélete (náci), nálunk pedig a náci szemlélet alapvetően a jobbikra jellemző. Van még valami, ami nem tiszta? "

neked hiába mondja valaki hogy valami zöld neked a zöld akkor is piros ha az amúgy kék :) ez most egy kicsit bonyolult volt talán tudod értelmezni bár nem hiszem ..
@Luzercica: "Nem is tudtam, hogy az árja ismérve a kék szem, szőke haj.
Ha valami hiányzik belőlünk, vagy nincs, arra nem is lehetünk büszkék. Csak arra, amit elértünk. A faji és vallási hovatartozásnak semmi köze a büszkeséghez.
Ha megváltozom, és szófogadó cicamica leszek, miről fogunk vitatkozni? "

teljesen mindegy hogy tudtad vagy nem ... te hoztad elsőnek szoba az árja dolgot ami persze egy népcsoportra utalt mert volt olyan népcsoport hogy "árják" de ez teljesen mindegy nem kell okoskodni ... én az árját a 20 századi Hitleri meghatározásban használtam ami a meghatározás szerint: magas 175 180 cm meghaladó kék szemű szőke hajú erős fizikumú magas homlokú északi típusú egyént jelent akik hasonlítanak az "ősi" germán pogány istenekhez ... ezt jelentette a 20 század elején az "árja" :)

most hogy ezt tisztáztuk rátérhetünk arra mire lehetünk büszkék mire nem..
szerintem ezt se te döntöd el és nincs is a nagykönyvbe megírva :) és ha valaki büszke arra hogy "goj" hát miért ne (hüü haa antiszemiiiita) :) tehát csak hogy bosszantsalak ez az "goj" vagyok én is hurrá ...

viszont van szép kék szemem és szőke hajam igaz nem vagyok 180 cm :/ csak 172-3 milyen kár :/ de hát eddig nem volt panasz ;)

ha szófogadó cicus lennél akkor beszélgethetnénk az időjárásról is akár :D szeretem az idealista liberális lányokat jó őket bosszantani :) viszont ha éppen nem kardoskodnak a szegény "elnyomottakért" (sicc!) akkor tudnak édesen dorombolni :D

csak néha láthatnának nem csak nézhetnének hogy kik vannak igazából "hátrányba" ;)
@Luzercica: továbbá nem javaslom a platina szőkét inkább a hidrogén szőkét vagy tejföl szőkét

és mindenképpen türkiz kék kontaktlencsét csak hogy csinos legyél :)

ha fiatal lány vagy (a cicusból következtetek) ajánlom figyelmedbe:
my.opera.com/hazall/albums/showpic.dml?album=7718472&picture=115193422

csak hogy nézzél ki valahogy ;)
@ezanicknevem2: Köszönöm, hogy azt gondoltad, ilyen hosszú szöveget tudok értelmezni.
Az árja meghatározás vajon Hitlerre is vonatkozott?
@kelgyo: "még hajszín tekintetében se akarj rájuk hasonlítani"

na mi az diszkriminálja a szőkéket náci vagy fiam? :D

ahogy te fogalmaztad .. valaki a zsidókhoz nem akar hasonlítani ja az már más :)
fail... mehet a napi szarra :)
@ezanicknevem2: Most legalább megtudtam, milyen egy germán félisten (azért nem egész, mert alacsony vagy) nőideálja.
De nagyon messze vagyok én ettől...
@Luzercica: "Köszönöm, hogy azt gondoltad, ilyen hosszú szöveget tudok értelmezni.
Az árja meghatározás vajon Hitlerre is vonatkozott? "

upsz szólj ha gyors a tempó ;)

Hitlerre a jelek szerint nem igazán csak a szeme volt kék :)
@Luzercica: "Most legalább megtudtam, milyen egy germán félisten (azért nem egész, mert alacsony vagy) nőideálja.
De nagyon messze vagyok én ettől... "

megtisztelsz hogy fél istennek titulálsz sajnos nem hiszem hogy az lennék :)

viszont csak le írtam miért lehet valaki büszke a szőke/kekszem kombinációra ugyanis ezek recesszív alélok a domináns mint ami pl te vagy sokkal gyakoribb
kék szem szőke haj variánsnak sokkal kisebb a valószínűsége :)
@ezanicknevem2: Jézusom! (Ez keresztény felkiáltás volt!)
Recesszív allélok????? Hozzád komplett értelmező kéziszótár kell.
Eldobtam a platinaszőke hajfestéket, marad az eredeti fekete.
@Luzercica: "Recesszív allélok?????"

hm neked nem volt biológia tantárgyad? :d szóval ott kezdődik hogy a gyereket nem a postás hozza hanem kell 1 anyuka 1 apuka kék szem akkor lehetséges hogy ha apuka anyuka is hordozza eme recesszív allél de úgy se biztos :)

A kék szemszín recesszív, azaz csak akkor jelenik meg a fenotípusban is, magyarul akkor válik láthatóvá, ha mindkét allél a kék szemszínt kódolja :d

tehát neked csak akkor lehet kék szemű gyerkőcöd ha egyik szülőd kék szemű volt mert akkor aA vagy és hordozod a kék szemért felelős gént is :) de ha AA vagy akkor felejtő utca :)

marad a hajfesték és kontaktlencse :)
@ezanicknevem2: Úgy látom, te nemcsak germán félisten vagy, hanem civilben tanítóbácsi is. Bár néha úgy érzem, egy-két nyelvtanóráról azért te is hiányoztál...
@ezanicknevem2: Egyébként csak hajfesték és kontaktlencse elégséges ahhoz, hogy tiszta fajú árja legyek? Vajon a hajfesték a gondolkodásmódomat is kiszőkíti?
Akkor ezért vannak tele a plázák szöszikkel.
@kelgyo: Akkor megnyugodtam. Drága a hajfesték.
@Luzercica: ajjaj vannak bajok :D tudod mit neked elég :)
@ezanicknevem2: Bár tudnám értelmezni a válaszodat. De sajnos nem.
@ezanicknevem2: Azért elgondolkodtatott, hogy vajon miért mondta le az olimpiai szereplést Benedek? Talán többet szakít azzal, ha marad a cégében?
@Luzercica: ezt kérdezted: Egyébként csak hajfesték és kontaktlencse elégséges ahhoz, hogy tiszta fajú árja legyek?

erre írtam hogy neked biztosan ...

máskor egyszerűen klikkeljrá a nicknévre akinek válaszoltam.. pl:

"@Luzercica: ajjaj vannak bajok :D tudod mit neked elég :) --> @Luzercica <-- erre
és oda ugrik akinek válaszoltam...

ennél többet nem tudok segíteni
@Luzercica: válasz igen egyszerű nem akart botrányba keveredni mert szétszedte volna a ballib média

inkább össze vissza határolódott
@ezanicknevem2: Köszönöm a hatékony segítségedet. Nagyon kedves tőled. De nem a számítástechnikai tudásom volt hiányos, klikkelgetni én is tudok, szemantikailag nem értettem a válaszodat. De most már igen.
Ha szükséged lenne bármilyen segítségre, én is szívesen megteszem neked.
Visszaütött ez a genetikai kutakodás a Jobbikra..meg is érdemelték..Szegedi Csanád megtudta hogy anyai ágon zsidó...a nagygén kft. az ősmagyar génmarkert már tuti nem tudná kideríteni...csak ezek a történelmet nem tanult fasiszta Jobbikosok hiszik azt hogy léteznek még ősmagyarok...a magyarság genetikailag kihaltak..attól még lehet bennük roma vagy zsidó génváltozat..csak régebbről..mennyire volt részletes a vizsgálat? ne feledjük a magyarság genetikailag kevert nép..volt rá ezer éve más népekkel asszimilálódni
@ezanicknevem2: a cigányoknak több közük van az árjákhoz mint a németeknek,ha már itt tartunk..ezt Hitler is elismerte..tudva az indiai származásukat..
@kelgyo: persze..a Jobbik egy aljas fasiszta párt..csak az a baj hogy egy demokratikus országban működhetnek..a kurucinfo-ról meg nem is beszélve..pff..
én félig cigány,félig magyar vagyok...a cigányság(népem) érdekeit nem képviseli jelenleg senki megfelelően ebben az országban..pedig itt vagyunk kb.800 ezren
@nu pagagyí: én félig cigány,félig magyar vagyok..és büszke vagyok h.mindkét néphez tartozom!!!!:)
süti beállítások módosítása