Petőfi utca a Facebook-on



 Kapcsolat

Küldjön ötletet, észrevételt, leleplező információt! szerk@petofiutca.hu

Alázzon meg minket a pénzével!


A Petőfi utca nem fogad el állami támogatást és nem közöl fizetett hirdetéseket. Az Ön támogatására viszont szükségünk van!
	

Transzparensen és a Wikipedia-n is sértik a sérthetetlen Schmitt Pált

2012.04.02. 10:51 petőfi utca

A köztársasági elnök alaptörvényben rögzített sérthetetlensége ellenére ma reggelre egy nagy lepedő lógott a Budai vár alatti alagút bejáratánál: „tisztességes nemzetet, tisztességes államfőt!” Állítólag az ország több pontján is feltűntek hasonló transzparensek, aki látott valamit, írja meg, vagy még jobb esetben küldjön fotót a szerk@petofiutca.hu címre.

Schmitt Pálra közben rájár a Wikpedia rúdja is. A közösségi lexikonon magyarul és angolul is nagy terjedelmű, részletes szócikk foglalkozik a plágium ügyével, és a hétvégén a Schmitt személyéről szóló egyik szócikk képfelirata változott „Schmitt Csaló Pál”-ra. A köztársasági elnökről angolul két, a képfeliratot leszámítva tartalmában teljesen megegyező szócikk van a Wikipedia-n. Az egyik ékezetes, a másik ékezet nélküli url alatt, de csak az egyiken (az ékezetesen) jelent meg a képfelirat.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://petofiutca.blog.hu/api/trackback/id/tr444355674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása